Reklama

Reklama

Deuce Bigalow, jehož jsme poznali už v předchozím snímku s názvem Deuce Bigalow: Dobrej striptér, se vrací do branže. Jeho bývalý pasák T. J. Hicks se totiž zapletl do případu vražd největších gigolů Evropy a Deuce chce očistit jeho jméno. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (242)

kingik 

všechny recenze uživatele

Rob Schneider alias gigolo tentokrát míří do Amsterdamu, kde se jeho bývalý pasák T.J.Hicks zapletl do případu vražd největších gigolů Evropy. Deuce se musí opět vrátit do branže, aby očistil kamarádovo jméno. Poté co se Deuce dostane ke kontaktům klientek jedné z obětí, rozhodne se použít sebe jako návnadu. K vyřešení případu už chybí jenom maličkost-navštívit všechny dívky na seznamu, z kterých každá má drobnou chybičku krásy....Hodně mizerné pokračování si pro diváka tvůrci přichystali a bohužel už to není ani zábavné oproti jedničce. Navíc to, co fungovalo v jedničce, tedy, že gigolovi zákaznice nebudou krásky k pohledání, je tady pouze poctivě nezábavnou formou zopakováno, Schneider nic extra nepředvádí a scénář je jedna velká splácanina plná trapností na kterou se pomalu nedá dívat. Jednička sice nebyla žádný zázrak, ale pokračování je opravdu až nečekaně slabé. Mé hodnocení: 20% ()

numi 

všechny recenze uživatele

Jednička měla alespoň celkem zajímavé a zábavné nápady, ale druhý Deuce Bigalow už vaří z vody a snaží se to vše ochutit pomocí hodně trapných fórků. Kdepak, tudy cesta nevede. Hledám nějaké pozitivum, ale prostě nevím. Snad jen Kanaďan, který znečišťuje Amsterdam, je docela zajímavý úlet. Ale toť vše. Ruce pryč. [únor 2006] ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Přiznávám, že první díl mi toho času přišel příjemně ujetý, místy dokonce vtipný, a prvních několik minut z pokračování vypadalo taktéž slibně!! Jedničku navíc kritici zbaběle zametli pod koberec, ale dá se předpokládat, že si někteří z nich nechtěli připustit, že jim smolařský gigolo vykouzlil několikrát úsměv na tváři. Výsledkem pokračování je ale bezmocná tahanice o divákovu přízeň, která zoufale prohrává s neuvěřitelnou dávkou špatných gagů, špatného načasování, na tak kratičkou metráž i vleklým „dějem“ (dá-li se tomu tak říkat) a ani milovaný/nenáviděný Rob Schneider neměl co „hrát“ – i když rozhodně nepřestává fascinovat!! ()

LAminator 

všechny recenze uživatele

Bohužel mě film zklamal kvlitních vtipu k zasmání je zde mnohem mín než v 1 a těch horších zase víc :-( vtip stylu ze se někomu kočka zahryzne za koule a on sni pak mlatí o dveře aby se pustila mi příjde až moc ubohý 1* davám za těch pár vtipu co za něco stojí a 2* davám za herce co hráli v prvím filmu. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Vrchol zoufalosti. První díl měl dobrou myšlenku a byl i dobře uzavřen. Tohle byl jen marný pokus stavět na jeho popularitě a recyklovat, co se dalo. A když už přidat něco nového, tak už jen tak bezmyšlenkovitě a se vší hloupostí. Sice jsem se párkrát i zasmál, ale došlo i na to, že se mi z toho všeho zvedal leda tak žaludek. Ne, opravdu, některé části fekálního humoru byly moc i na mě.. Ale zde tomu lidi nafaří skoro 50%. Za co? Já tak shovívavý nebudu. 20% ()

Galerie (53)

Zajímavosti (9)

  • Pracovní názvy: Deuce Bigalow 2: Destination Amsterdam, Deuce Bigalow: Electric Gigolo. (Stocki)
  • Film získal nominace v dalších čtyřech kategoriích a sice: nejhorší film, nejhorší pár na plátně, nejhorší scénář a nejhorší remake nebo pokračování. (Stocki)
  • Na 26.ročníku udílení cen Golden Raspberry Awards 4.března 2006 v Hollywoodu byl Rob Schneider oceněn zlatou malinou za nejhoršího herce v hlavní roli. (Stocki)

Reklama

Reklama