Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Děj anime se odehrává v alternativní realitě Japonska 21. století, kde přetrvala vláda šógunátu Tokugawa. Hlavní postavou je samuraj Yagyuu Muneakira, kterému z nebe přistála do náruče nahá dívka, se schopnostmi legendárního Samurai Mastera. Muneakira a pětice divčích samurajů se snaží rozluštit její tajemství, přežít a zabránit rozpadu šógunátu, ve kterém jsou sami neprávem za zločince. (RastyCZ)

(více)

Recenze (5)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Krásna animácia, slušná a nie perverzná erotika, zaujímavé a sexi postavy a chytľavé intro. Bohužiaľ príbehy nie veľmi zaujímavé a za najväčšiu chybu seriálu považujem to, že sa snažili o humor, ktorý nevychádzal. Za to bojové scény priam úžasné. Japonský dabing tomu všetkému dodal sexično. Navyše pri každom súboji naše samurajky stratili nejakú tú časť odevu, takže v každej časti vykukla nejaká tá kozička. Myslím, že tento seriál mal veľký potenciál, ale nebol využitý naplno. Každopádne sa jedná o niečo originálne, čo tu v takej miere ešte nebolo (samurajky so sexuálnym nábojom, ktoré často bojujú odhalené). Samozrejme nás starších nemôžu nejaké animované kozy nejak vzrušiť, ale mladým môžem tento seriál odporučiť a budú nadšene slintať. ()

Subjektiv 

všechny recenze uživatele

Hjakka rjóran může člověka zpočátku másti, neboť na rozdíl od většiny současné TV anime produkce nabízí lehce odlišný, osobitý výtvarný styl se specifickou paletou barev a jednoduchým stínováním, které prostě pooužívá dvou odstínů pro jednu plochu - odstín osvětlené a neosvětlené části, přičemž tyto části oddělují kreslíři jen hrubě. Obraz budí zdání struktury papíru na který je nanesen štětcem akvarel. Machání, zřejmě digitálním, štětcem spolu s "tušovými kaňkami" ostatně slouží i k tomu, aby si divák nemohl prohlédnout vnady hrdinek a hrdinů, které se jinak odhalují až nezdravě často. Prostředí je odsunuto k šedě působícím odstínům a jen výrazně barevné postavy či objekty zvládnou opanovat divákovo oko. Nejde sice o bůhvíjaké umění, ale rozhodně je to svěžejší než záplava obvyklé anime-stejnosti. Bývá, či snad bývávalo přibližným pravidlem, že seriál odlišného zjevu patří k těm kvalitnějším. A právě v tom spatřuji podlost téhle ecchi slátaniny. Primitivní zápletkou boje proti zlu, která jen těžko zastírá fakt, že jde jen přehlídku dívčích vnad a laciných erotických (i těch dalších) fórků a tupě sepsanými postavami hrubě tesaných povah nijak nevybředává z všeobecného bahna. Všeobecně bahnité **. ()

Reklama

WildevilCZ 

všechny recenze uživatele

Not bad řekl bych, mě se takový žánr líbí, ecchi mi taky není proti srsti, jednou jsem se myslím i zasmál :D kresba mi příjde tak trochu hnus, originalitu neoceňuji, hlavně když je to na úkor kvality. Taky mi nejde do hlavy proč někdo kreslí ecchi a pak tam dá takovou hnusnou cenzůru....85% pro mě, pro většinu tak 70% ()

Tsukikage 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem další do nebe volající harémovku, kvůli tomu jsem si ten seriál našel. Jaké bylo mé překvapení nad kresbou a hudbou. Samozřejmě, svůj původní úkol toto anime splňuje do puntíku, což není kompliment, ale ta, podle mého názoru zajímavá a celkem originální, kresba a ta, též zajímavá a pasující, hudba vyzdvihují celý seriál o dvě hvězdy nahoru. ()

daGGos 

všechny recenze uživatele

Ó Hyakka ryōran, proč si jen Hyakka ryōran! Být nějakou stopadesátouprvou variací na sedm samurajů či jiné samurajské opusy, kde by stylová cenzura zakrývala usekávání končetin, tak bych pravděpodobně slintal blahem nad úžasným grafickým stylem a házel tu 4-5 hvězdičkami. Jenže to ty nejsi. Příběh u tebe slouží jen k tomu, aby všechno to odhalování poprsí mělo alespoň minimální smysl. Souboje proto, aby animovaným dívkám (pravda, moc hezky nakresleným) měl kdo rozparovat kostýmky a hlavní hrdina proto, aby měli ženské aktérky komu prozkoumávat ústní dutinu. V harému pak samozřejmě nemůže chybět standart ve stylu služky, kamarádky z dětství (mimochodem bacha spoiler, ale prozradím, že hlavního hrdinu překvapivě už od dětství miluje), nevyvinuté lolitky (ta ho miluje taky) a pochopitelně i bělovlasé prsaté krásky s páskou přes oko (ta se chce jen nechat přefiknout). Bohužel, ani jedna z dívek nedisponuje kočičíma ušima ani ocáskem, takže za to body dolů. ** ()

Galerie (58)

Reklama

Reklama