Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pozdě večer přichází Kimberly za svým lékařem. Je těsně před nervovým zhroucením. Šarmantní lékař ji vyposlechne a na uklidnění jí dá sedativa. Co se začne odehrávat za dveřmi noční ambulance neví nikdo jiný než on sám. Na druhý den se mladá žena probere v nemocnici po děsivých snech. Lékař ji uklidňuje, že jsou pouze důsledky sedativ. Noční můra se zhoršuje a Kimberly je stále víc přesvědčena, že je obětí znásilnění a sny jsou krutým zrcadlem skutečnosti. Uznávaný a respektovaný lékař se podrobí dvěma testům DNA. Oba testy jsou však negativní (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (12)

genetique 

všechny recenze uživatele

Jediné, čo ma držalo pri filme až do konca bol sympatický výkon Estelly Warren a záverečné rozuzlenie. Inak ide len nechutne priehľadný a odpudivo klišéovitý príbeh s protivne zbytočnými a nudiacimi minútami navyše. 25%. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Estella Warren sa mi ako herečka veľmi páči, ale mal som pocit, že jej repliky sú hrozné. Chcem tým povedať, že jej postava vo filme bola taká nepríjemná, že som s ňou cítil len málo sympatií a rozhodne som sa s ňou nedokázal stotožniť. Film mohol byť dobrý, keby urobili postavu Estelly Warrenovej sympatickejšou a viac sa podobajúcou na skutočného človeka. 3/10 ()

PetrPan2 

všechny recenze uživatele

Krásná Estella Warren takhle jednoho večera zajde přiopilá do ordinace svého doktora (John Hannah - ten legrační chlápek z Mumie), který má takový zajímavý koníček... dává ženám sedativa a poté je znásilnuje... Estellka si to však, narozdíl od předchozích obětí, nenechá líbit a podá na pana doktora trestní oznámení... jenže ouvej, testy DNA vyjdou negativní... Nebylo to špatné, ale místy trochu nuda... ()

JančiBači 

všechny recenze uživatele

Zo serie skutočny príbeh,film,ktory neubliži,ale da sa pozerat ale o tyžden nebudete vediet,že ste to videli. Ale Estella Warren sa snažila. ()

Reverger 

všechny recenze uživatele

I kdyby postupem času, snad díky více shlédnutím diváků, se tento film dostal do horšího hodnocení, či lepšího. Jedná se o docela dobrý psychologický thriller, kdy se člověk za každou cenu musí dořvat pravdy. Takže mé hodnocení nadále zůstává. ()

FireTight 

všechny recenze uživatele

Další film zhlédnutý na televizi Barrandov z cyklu "Pravdivé příběhy nás baví" a zatím asi ten nejlepší film, který na toto téma odvysílali. Estella Warren zkrátka zvládla úlohu hlavní hrdinky na výbornou a je jedním z hlavních důvodů, proč filmu nakonec udílím tři hvězdičky. Ale ani ostatní nebyli vůbec špatní, doktor "znásilňovač" byl správně odporný a jeho výraz dobře podivný, snad jen ten soukromý detektiv vypadal... zkrátka bych si ho asi nikdy nenajal. Dobré na tomhle filmu bylo také to, že šlo o zpracování skutečné události, u které jsem opravdu věřil, že se to tak mohlo opravdu stát (i když závěrečné "některé postavy a scény mohly být upraveny" mě trochu nahlodalo), protože šlo o takovou komornější záležitost a není tam žádná "zaručeně reálná" scéna, u které bych si začal ťukat na čelo (například závěrečný souboj ze Sousedského pekla). Celkově se tedy jedná o průměrný film, při kterém budete hlavní hrdinku v první polovině nenávidět a v té druhé jí začnete fandit (hlavně moje "JO!" při větě "je shledán vinným"). Snad jen ty vzpomínkové probliky si autoři mohli odpustit, to bylo občas celkem psycho... ()

Katie 

všechny recenze uživatele

Jelikož mám ráda filmy, které jsou natočeny podle skutečné události, tak ani tento film není výjimkou. I když Estella Warren není příliš zkušenou herečkou její výkon byl bezchybný, John Hannah se ve světě herectví pohybuje téměř 20 let a i to je zárukou jeho skvělých výkonů. Myslím, že každý, kdo film ještě neviděl by to měl napravit, protože velice poutavý příběh je nezapomenutelným zážitkem. ()

ostre_pero 

všechny recenze uživatele

Bravó. Estella Warren podala skvelý, presvedčivý a vysoko kvalitný herecký výkon. Dráma, ktorá ukazuje aké ťažké je bojovať proti presile, si zaslúži uznanie. Prijateľná stopáž len pridáva na kvalite tomuto vydarenému kanadskému snímku. Režijná premiéra Johna Ketchama sa ozaj podarila. ()

Chlo0opek 

všechny recenze uživatele

Už od pohledu na doktora bylo jasné, jak to ve skutečnosti bylo. Čekal jsem však víc, potenciál tu rozhodně byl. Takhle jen slabší 3*. ()

lumi1 

všechny recenze uživatele

jooooj, to bolo strašné. Téma bola dobrá, ale málo prepracovaná, keby sa s týmto filmom viac pohrali tak by z toho vznikol fakt dobrý film, ale inak som sa tak trošku nudila. ()

Reklama

Reklama