Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Film natočený podle knihy Gila Brewera je hříšně chutný, horký nápoj sexu a vydírání s příchutí vraždy s Ginou Gershon (Hranice šílenství) a Dwightem Yoakamem (Úkryt). Lew (Dominic Purcell, Mission:Impossible II) je ztracená existence s velkým tajemstvím. Jednou vyslechne podlý plán k únosu za milion a sám chce na této akci co nejvíc vytěžit. Když se ale o informace podělí se třemi nedůvěryhodnými ženami - sexy kamarádkou Ritou (Joy Bryant, Příběh Antwona Fishera), přitažlivou Isobel (Ali Larter, Nezvratný osud 2) a svůdnou a dobře zabezpečenou Florence (Gershon) - jeho vyděračský plán se děsivě vymkne kontrole. V čem je problém? Nikdo si tajemství nedokáže nechat pro sebe. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (14)

Rychloskot odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem ten film v televizi včera v noci. A docela to mnou otřáslo.Všechno špatně: Námět, scénář, nápad, myšlenka, herci, herečky, režie, ale hlavně katastrofální kamera, ze které se člověku chvílemi dělalo šoufl. A k tomu ještě věčné postelové scény, nudné záběry a když došlo na nějakou akci, byla většinou trpná. Takže to žánr Thriller nesplňovalo ani malinko. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Další z průměrných amerických snímků. U tohoto filmu se divák opravdu nepobaví. Tedy, pokud nepovažujete za zábavu polonahou černošku Joy Bryant či Ali Larter jak říká: „Dělej, strč mi ho tam", a pak „Vypusť to do mě." Ali je sice krásná a svlíká se či souloží ve většině svých filmů, ale její pěkný zadek tentokrát zábavě nestačí. Hned bych odsoudil herecké výkony, ale je třeba říct, že ty souvisejí v drtivé většině se scénářem. A ten je silně podprůměrný. Stejně jako střih, ten je úplně nepovedený a kamera. Ty jsou doplňkem nezáživného děje, ve kterém se sedmdesát minut kecá a souloží a pak se patnáct minut něco konečně děje. Některé postavy ale i tak jednají a činí nelogicky. A podivný je i konec. Každopádně na noc je odhalený zadek Ali a poprsí Joy celkem pěkná pohádka pro dospělé ke spaní. Nic víc z tohoto filmu nestojí za to. ()

Reklama

SeBig 

všechny recenze uživatele

Ta divoká kamera to kurví, působí to strašně lacině a taky to je laciný i když tam je spousta známých xichtů, ale ty poznají jen fajnšmekři a znalci béček - Purcell zedkař, nezvratný osud Larterová, lod duchu Desmond a tak dale a tak dale. Bylo fajn je vidět, ale nebylo fajn je vidět v týhle levný divný plečce, která se tváří drsně, ale děje se hovno. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Když má americký vidlák nejen náklaďák a pistoli, ale i geniální plán, tak je cesta k průšvihu vydlážděná naprosto spolehlivě. Tentokrát se jedná o průšvih filmový, protože tuhle podivnost nezachrání ani tři pohledné ženy, jejichž přednosti a zadnosti jsou jediným důvodem k udělení nějaké té hvězdy. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Nenudil som sa, ale amatérske to teda bolo dosť a o Dominicovi Purcellovi si už žiadne ilúzie nerobím, podľa mňa nebol dobrý herec ani ako Lincoln Burrows. Tu mu dali tri kočky, ktoré však mali len jednu hereckú vložku a to čo najviac mu zaliečať poprípade niečo ukázať, nič to však nemalo spoločné s dejom. Dialógy zas boli tupé jak poleno, tak to vynahradili Purcellom takmer permanentne bez trička, aby sme videli, že cvičil. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama