Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Neexistuje zabezpečovací zařízení, které by Kyle Ketchum nepřekonal. S partnerem Brooksem už léta pracují jako nájemní zloději a daří se jim. V branži jsou velmi vyhledávaní a na jejich kontě to je znát. Klidně by se mohli vykašlat na riziko a do konce života už nepracovat. Když se dozvědí, že z Tennesse letí do Ženevy speciální Boeing 747 se 600 milióny dolarů na palubě, neodolají výzvě a pokusí se o nemožné. Jaké je však jejich překvapení, když na palubě potkají konkurenci... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (19)

Brouk 

všechny recenze uživatele

Boeing 747 je standardní béčko se vším co k tomu patří v dobrém i zlém, navíc vylepšené hereckou béčkovou "šlechtou" (Lancem und Lorenzem) :-)) .. Kdo by taky čekal od béčka více..... O kravinách, které vyvracejí logické a fyzikální jevy a pochody mluviti.... ztráta času, jak říkám... je to béčko ()

lesumir odpad!

všechny recenze uživatele

Lamas opet nezklamal, je to jeden z tech, co nikdy nemusi nic predstirat, oni hraji sebe. Ale mam pocit, ze ani to mu nejde. Ale skoro kazdy film, ve kterem je obsazeno "boing 747" stoji za houby. ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Lamas a Henriksen si hrajou na písečku na Mission Impossible v Boeingu. Nudná letecká lehkošlapka. ()

Falcor odpad!

všechny recenze uživatele

Týjo, tak takhle to funguje... až dostuduji mateřskou školu, budu pilotem, zlodějem a prostě borcem, jako ten borec tady.... ()

ic

všechny recenze uživatele

Uprostřed noci zaklepe někdo na sklo, noční hlídač se probudí a co tam?!?! Za dveřma je jednotka SWAT a velitel povídá "Máte tam zloděje jděte se podívat!". No a pak jsem to vypnul... ()

DarkDemon 

všechny recenze uživatele

Opravdu vyvedená taškařice. :) U Lamase který neumí hrát mě už nic nepřekvapí, pro něj je to takříkajíc standard - Lance je tam opět jen pro ozdobu (škoda ho). Stupidní scénář, příšerná režie, nicneříkající „herecké“ výkony ... to opravdu nepatří snad ani mezi „béčka “. Ale je fakt, že jsem už viděl i mnohem horší věci. Za co dávám tu jednu hvězdičku sám nevím, žeby soucit ? ()

lennyd odpad!

všechny recenze uživatele

Byl to bezva plán. Ukrást vzácný meč z muzeu mělo být hračka. Bohužel se něco zvrtlo - a jen tak tak stačil utéct (kámoše sebrali poldové). Další kšeft měl být daleko větší, poslední. Sebrat prachy společnosti, která převáží Boingem miliony dolarů... Nazvat tohle béčkovým filmem, by bylo hanbou pro všechny ostatní béčka. Tohle se pohybuje někde mezi x a z. Ani mě zde nepřekvapuje Lorenzo Lamas, ale že i Lance Henriksen klesl tak hluboko? Hmm... Triky hluboko pod úrovní ("krásné" záběry dvou spojených letadel lanem), scény totálně blbé, konec úplně trapnej .. prostě kravina.. ()

xaver odpad!

všechny recenze uživatele

Další ze slaboduchých blábolů tvářicích se jako akční film, kde slaboduchosti opět vévodí nesmrtelný Lorenzo Lamas. To filmové smetiště už je pěkně narvané. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Tak je jasné, že když v tom hraje Lorenzo Lamas, že to nebudou zrovna kvalitou Bídníci. Opět se potvrdilo, že se neměl Lamaz vzdalovat od své motorky. ()

ADZI 

všechny recenze uživatele

Klasická americká kravina. je stejná jako všechny ostatní, ale přesto musím říct, že jsem viděl i horší filmy. vychází mi to na 2* ()

Pidzey 

všechny recenze uživatele

Hvězda je za to že to není zas tak hrozné aby se na to nedalo dívat. Naopak, neuvěřitelně jsem se u toho řechtal, protože stupidita tohohle filmu byla k popukání. ()

spriteboy 

všechny recenze uživatele

Ne zrovna příznivé hodnocení "schytává" tento snímek. Z části ale nezaslouženě - za odpad bych to neoznačil. Ale souhlasím s tím, že je to hodně nepovedený film...Kdyby se ale námět ujal o několik tříd kvalitnější tým tvůrců, mohlo by se pak stát, že by i herci podali trochu lepší výkony a s nějakou akční hvězdou v čele, by tento snímek mohl dosáhnout klidně i na 4 hvězdičky. Na filmu se mi líbil samotný začátek, který se chtěl asi tak nějak vyrovnat Dannyho parťákům, ale to, co přišlo potom, mě dokonce donutilo přemýšlet o tom, jestli nepůjde o parodii...Většina filmu pak byla nic moc, kde mě občas přišli herci až znuďění...Závěr filmu nepřinesl sice nic převratného, ale alespoň jakštakš slušnou zápletku...Ale stejně tomu kazilo dojem to, že celý film působí trochu amatérsky - snaží se sice vypadat jako film s velkým F, ale s jistotou patří jen do videopůjčoven.... ()

lokol 

všechny recenze uživatele

"krasa"...neviem od lamasa som cakal viac...ale ta krasa prechodu medzi dvoma lietadlami bola uzasna....jaaaj...blbost na entu ()

Enterprise 

všechny recenze uživatele

Dvě hvězdičky (nebo spíše jedna a půl) především za to, že už jsem viděl i větší kraviny. I David Copperfield je proti některým "nadlidem" jen obyčejný pozemský břídil. ()

SakyLand 

všechny recenze uživatele

Reed se mi nezamlouval ani jako herec a jako režisér je ještě horší. Technicky špatně promyšlený film plný chyb a ani obsazení jako je Lamas a Henriksen to nemohlo změnit. ()

Voxel 

všechny recenze uživatele

Nápad dobrý, realizace slabá. Děj utahaný, akčních scén minimum a herecké výkony ty zde ani nehledejte. Škoda, ale třeba ten Lorenzo někdy natočí i dobrý film. Moc tomu ale nevěřím :-). ()

RexT 

všechny recenze uživatele

Jen béčko a chybělo mi nějaké vysvětlení toho závěru, jak přežili, když se nedostali do toho druhéhu letadla zpátky ... Koho nebaví televizní "zábava", ať si to klidně pustí. Ale nestojí to ani za cenu toho CD, úrovní se to blíží Hongkongu ... ()

kiki1 odpad!

všechny recenze uživatele

Nejnudnější film, co jsem kdy viděla, podařilo se mi při něm usnout. Lituju těch pár korun za DVD. ()

Reklama

Reklama