Reklama

Reklama

Hlas smrti

  • Kanada White Noise (více)
Trailer

Obsahy(1)

Jonathan Rivers (Michael Keaton) je úspěšným architektem s krásnou ženou, spisovatelkou Annou, milujícím synem Mikem a dalším dítětem na cestě. Žije spokojeně do té chvíle, než do jeho života zasáhne tragédie. Anna se ztratí cestou do práce a později je nalezena utonulá v řece. Jonathan, šílený žalem, se odstěhuje a úzkostlivě se straní všech přátel a zbytku rodiny. Tajemný vědec Nicolas Elia přesvědčí Jonathana, že Anna vysílá signály "ze záhrobí" pomocí televizní obrazovky a rádia. Jonathan poslechne jeho rady a s pomocí nových přátel Raymonda Price a Sarah Tate se pokusí navázat spojení s manželkou. Bezděčně tak otevře dveře do jiného světa. Netuší, co tím způsobí: mrtví teď mají možnost zmocnit se ho.. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

xhc

xhc (hodnocení, recenze)

film ma od zaciatku bavil a priniesol mi nieco nove..tak napriklad uvodny vyrok t. edisona a pojem EVP ... horory pozeram vylucne iba v noci.. zanechal silny dojem..celkovo 4*

Arciking

Arciking (hodnocení, recenze)

Hergot, já to snad nepochopil.....buď byl ten závěr tak dementní, nebo jsem ho nepobral - tak nevim......může mi někdo vysvětlit, jak to skončilo a o co tam šlo?

JamesK

JamesK (hodnocení, recenze)

No můžu Vám říct že jsem se na to koukal večer po tmě a měl sem teda docela dost. Po nic moc zajímavém začátku, se film docela slušně rozběhl, a dalo se na co dívat. Jen mi trošku zklamal závěr, který mi přišel lehce přehnaný. Ale kdo má rád tajemno tak at film určitě shlédne.

kim lowe

kim lowe (hodnocení, recenze)

No nejsou uplne spatne ty zabery se zrnici obrazovkou, tam to napeti bylo a nektere okamtiky jsou opravdu desice, ale celkove spis prumer..ovsem davat to v noci na Nove, tak to asi zkouknu znovu..

Reklama

Reklama