Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Anatolij Federov (Lorenzo Lamas-Požívač hadů, Odpadlík) je bývalý člen KGB, ze kterého se stal vysoce postavený člen ruské mafie. Jako nejnebezpečnější pašerák přísně tajných dokumentů, které jsou důležité pro americkou bezpečnost, Federov zprostředkoval obchod s čínskou triádou. Součástí obchodu je i krádež americké vojenské technologie a její nabídka cizím nepřátelským režimům. Tomu se společně snaží zabránit agent Marshall a lovkyne Samantha Stewart. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (27)

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 5/10 Hudba 7/10 Efekty 3/10/// +je to zábavné, hraje do toho dobrá hudba, Lorenzo Lamas překvapivě jako záporák -trapné přestřelky, efekty při střelbě/// Nebylo to tak příšerný jak jsem čekal. Apoň to nebyla nuda. A první polovina se dokonce dala. Někdo by to přirovnal k jednomu dílu seriálu Kobra 11. Po polovině však dojdu k výraznější akci a ta je tak trapná a ubohá, že bych to natočil i já s pár kámoši. A ani bych na to nepotřeboval výrazný rozpočet. Takže když budete chtít ušetřit, tak navlíkněte 7 kamarádů do masek a hned máte tucet zabijáků na odstřel. Když to shrnu: je to taková číčovina, až je to zábavné./// Celkem 52%/// ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Zábavný akční snímek, kde je možné spatřit Lorenzo Lamase u něj v neobvyklé záporné roli a kde se velice dobře blýskne poměrně neznámá Heather Marie Marsden. Svým výkonem mi dala vzpomenout na dávné časy videosnímků, kde stejným způsobem excelovala dnes už legendární bojovnice Cynthia Rothrock. Nutno ale uznat, že Heather Marie je pro mužské oko přeci jen daleko více sexy. Zavedený námět natočený velice známou šablonou dává najevo svoji nic nepřekvapující hodnotu. Svoji komiksovou akční zábavnost podmiňuje i doprovodná hudba připomínající videohru. Tento snímek je tedy koncipován jako ryze popkornová videofilmová záležitost, které není co vytknout. Komiks je hold komiks a tento snímek je tak prezentován skutečně na výbornou. ()

Reklama

kinderman 

všechny recenze uživatele

Jednou dvakrát do roka si vědomě dopřeju výživný jednohvězdičkový osmdesátiminutový vývar kategorie C, tento navíc aspiruje na Cenu ekumenické poroty za nejstupidnější český název, protože celý ten syndikát smrti zde reprezentuje Lorenzo „Odpadlík“ Lamas operující z plechové boudy kdesi uprostřed zapleveleného šrotiště. ()

bouncer odpad!

všechny recenze uživatele

Tento snímek má snad všechny nedostatky špatného filmu, jaké vás napadnou. Nevykreslená psychika postav, nic neříkající dialogy, akční scény bez choreografa či jakkékoli jiné nápovědy, tupost příběhu nebo vůbec žádný příběh, přehrávání přítomných "herců"??? Ano, to vše tento film nabízí a ještě mnohem více... Pokud si necháte poradit - vyhněte se tomuto "filmu"! ()

The_God odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutečná blbost. Evidentně nebyly peníze na kompars, takže všechny řadové zločince hraje pár chlapů v černých kuklách (a moc bych nedal za to, že hrají i SWAT tým). Výkony herců jsou spíše průměrné nebo horší, rádobybojové scény jsou tak nudné, že byste s nimi mohli uspávat své děti, celý scénář je jedno klišé za druhým a nebyla jediná scéna, která by mě nějak překvapila, nebo kterou bych, nedejbože, nepředpokládal. Jediná příjemná věc v celém filmu je docela hezká Heather M. Marsden, v hlavní roli a pak Lorenzo „Odpadlík“ Lamaz v roli hlavního záporáka. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama