Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Alfie (Jude Law) si v životě užíval všeho, co mu ženy mohly nabídnout - krátkodobých románků. Od bohaté vdovy s chutí na mladší muže (Susan Sarandon) až po svobodnou matku, Alfie měl všechny... a nehledal nic víc. Když však důsledky jeho bohémského životního stylu ovlivní život bývalých milenek i nejlepšího přítele, začne Alfieho zajímat, zda může jít v životě o víc než jen o povrchní románky. A jestliže ano, Tak o co? (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (221)

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Několik měsíců ze života proutníka aneb oneman show pro Juda Lawa a jeho doposavad nejlepší herecký výkon. Původní verzi s Michaelem Cainem jsem zatím bohužel neviděl, ale vzhledem ke kvalitám tohoto snímku se odvážím tvrdit, že jde o zdařilý remake. Snímek má i velice povedenou vizuální stránku a slušné tempo. Velkou výhodou jsou Alfieho ženy, které nejsou jen "bezejmenné stádo", ale každá z nich je unikátní a skvěle zahraná. Potěší, že se snímek ke konci nepřeklopí do schématu klasické romantické komedie, ale zůstává po celou stopáž na vlně, na které se veze od první scény. Přesto druhá polovina již není díky napravenému Alfiemu až tak výborná jako ta cynická první polovina filmu. ()

=woody= 

všechny recenze uživatele

Ahoj všem. Já tenhle film zbožňuju! Stejně jako zbožňuju původní biják ze šedesátých let, a stejně jako baštím oba hlavní představitele! Jude je mi vzhledem k aktuálnosti trošičku sympatičtější, než Michael, předvádí zde svoji civilní polohu a je stejně neodolatelný, jako v Na dotek. Sekundují mu (oho, čeština dokáže být tak krásně skrytě výmluvná:D) krásné herečky, které sehrály přesně střižené role, to celé korunuje trojlístek Powell/Steward/Jagger podobně skotačivě, jako o osmatřicet let dříve Sonny Rollins. Achjo, musí být skvělé být na chvíli Alfiem.. ..a mít se filmově! ;-) Woo. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Vizuálně netradiční zpracování klišovité variace o tom, jak si pohledný bohémský mládenec po vymetání ložnic opuštěných i zadaných ženušek nabije hubu.. Od lehce humorného příběhu s ním doputujeme až k morálnímu "dramatu", ve kterém jednoznačně dominuje okouzlující (a velice přirozený) Jude Law. Jeho předešlé herecké oscarové nominace nejsou ani zdaleka náhodné!! I vedlejší role jsou precizně obsazeny, herecky od Susan Sarandon, až po mužskému oku lahodící Siennu Miller. Příjemné tempo v neobjevném dílku funguje až do závěrečných titulků i s pomocí hudebního angažmá Micka Jaggera!! ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Jude Law byl pro postavu Alfieho ideální volbou. Má na ni potřebný vzhled, charisma a dokáže sám celý film utáhnout i herecky. Tady z plátna v podstatě neslézá, každou chvíli promlouvá přímo na kameru a přestože jeho příběh je vlastně pouhá moralita, je to podáno tak, že to ani nevadí. A kolem něj je samozřejmě spousta nádherných hereček. ()

BUD-SFIS 

všechny recenze uživatele

Mlady perspektivni muz s planem do budoucna vozi zeny v limuzine a doprava jim to co manzele nebo pratele neudelali. Je stastny a spokojeny a hlavne nevazany. Vse zacne kdyz se s nim rozejde jeho dlouholeta pritelkyne. Pak zacne mit problemy s erekci, vyjde z mody, zadna kocka na neho nepoleti, ztraci pritelkyne, stihne udelat kamaradove manzelce dite. Kdyz ho jedna odkopne nebo spis podvede, zacne premyslet co delal spatne a nad zivotem. Moc jsem ocenil komunikaci s divakem. Takze herec si jakdyby odskoci a vyklada sve myslenky do kamery. To mne dostalo. Takova oddychovka, ftipna, dobra s dejem a nejakym smyslem. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (15)

  • Režisér Charles Shyer sa nechal inšpirovať filmom Ťažký deň (1964), podľa ktorého nosil Alfie priliehavé obleky, podobne ako kapela The Beatles v ňom. Jude Law dokonca pre svoju postavu požičal aj vlastný hnedý sveter, v ktorom sa Alfie objavil v niekoľkých scénach. (U_S_O)
  • Nia Long, ktorá hrá Lonette, mala v zmluve pre tento film klauzulu, ktorou si vyhradzovala právo nebyť nahá. (Arsenal83)
  • V scéne, keď je Afie (Jude Law) u lekára, si hodinky na jeho zápästí menia svoje miesto – raz sú na ľavej ruke, raz na pravej. (Arsenal83)

Reklama

Reklama