Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Neodolatelná rodinná komedie o trochu výbušném trenérovi univerzitních basketbalových týmů Royi McCormickovi (Martin Lawrence), který si víc užívá řádění kolem hřiště než vítězství. A teď po jednom ze svých dalších výbuchů emocí stojí před situací, kdy může přijít úplně o vše, pokud nedokáže, že umí vyhrávat i s chladnou hlavou. Na scéně se objevují Smelters, tým legračních vysokých mladíků, kteří v životě nevyhráli jediný zápas. Roy zdráhavě tým nešťastníků přebírá a na dlouhé úsměvné cestě k šampionátu zkouší použít všechna svá trenérská kouzla, aby naučil kluky, jak důležitá je oddanost ke hře a týmová spolupráce. Roy nachází novou životní lásku basketbal! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (73)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $45miliónovTržby USA $16,809,014Tržby Celosvetovo $17,492,014║ Ďalší z tých pásových Amerických komédii o veľkých zvratoch, kde úplný autsaidery dokážu veľké veci. Martin Lawrence bol vždy len druhoradý komik a pokiaľ nemá pri sebe výraznú hereckú oporu je dosť nevýrazní, čo platí aj v tomto prípade. Nájdu sa tu nejaké vtipné potrhlé momentky ale nič čo by sme už nevideli v iných podobných filmoch, takže nič nové pod slnkom v tomto prípade. /35%/ ()

Bulish 

všechny recenze uživatele

Film, u kterého si můžete na začátku tipnout, jak to dopadne, a nejspíše se trefíte. Každá situace je opravdu předvídatelná a žádné překvapení se nekoná.. Martin Lawrence se sice snaží, ale bohužel ani to filmu moc nepomohlo.. Ale abych jen nekritizoval, najdou se tam i relativně vtipné pasáže a i když je to předvídatelné, koukat se na to celkem dá.. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Rebound znamená v basketbalové terminologii doskok, čili obranný, nebo útočný zisk míče po střele, která nepropadne síťkou obroučky. V případě rozehrávače klubu Hollywood Idiots Martina Lawrence bych byl rád, kdyby se pokusil pod košem doskočit padající autobus. Když totiž vidím jeho škraně připomínající torby křečka plnícího spižírnu před tuhou zimou a marnou legrace snahu, začne mi vrtat hlavou, který schopný hypnotizér mu dokázal vsugerovat myšlenku, že je komik.. Zápletka o vzkříšení sportovních loserů nikterak originální, pochválit snad lze jen vhodné užití songů k některým scénám (Sledgehammer, Also Sprach Zarathustra, Jump Around, Hey Ya), ale to je v pozitivním výčtu k Hráčům ze Zvláštní školy Indiana asi tak vše.. ()

Rocky62 

všechny recenze uživatele

Nedivím se, že Lawrence začíná patřit mezi kontroverzní herce. Jeho kariéra upadá a podobně jako Štefan Seagalů se marně pokouší o comeback. Rádoby vtipné xichty jsou už ohrané a začínají nudit. Totéž lze říci i o filmu. Nechutně sentimentální, předvídatelný a o humoru se snad ani nemá cenu nějak rozepisovat. Mám dojem, že i průměrný divák ví, co ho čeká v takovýchto amerických komediích. Trapné postavy (Big Mack), vtipy typu:‘‘Jdou 2 a prostřední upad‘‘ atd. Snad budu příště rozumnější a dám přednost něčemu zdravějšímu.15% ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

Martina Lawrence a jeho otravné grimasy zrovna nemusím. Ale po půldenním úklidu jsem si řekl, že si zlehka odpočinu u TV a uvidíme. A byl jsem mile překvapen. Sice silácké pózy a ksichty Lawrence z počátku filmu mě trošku naprudili, ale naštěstí toho rychle ubylo. Musím říct, že jsem se celkem dobře bavil Samozřejmě, žáden zázrak to není. Od začátku je jasné, jak to dopadne - zde nejde ani žádné překvapení čekat. Ale celý film je protnut takovou pohodovou a uvolněnou (nevím, jak to přesně popsat) atmosférou, je tam pár skvělých joků a scének, pár úsměvných a prostě celé je to tak nějak na pohodu, že to člověka prostě baví. U mě překvapivě spokojenost. Howgh! ()

Galerie (11)

Související novinky

The Rock konečně akční?

The Rock konečně akční?

21.09.2008

Vypadá to tak. Ale sci-fi s pracovním názvem Tomorrowland vznikne pro Walt Disney Pictures, takže očekávejte spíš dobrodružství v rodinném duchu. Původně mělo jít o film inspirovaný stejnojmennou… (více)

Reklama

Reklama