Reklama

Reklama

Joey

(seriál)
USA, (2004–2006), 16 h 15 min (Minutáž: 21–27 min)

Kamera:

Nick McLean

Hudba:

Transcenders

Hrají:

Matt LeBlanc, Andrea Anders, Paulo Costanzo, Jennifer Coolidge, Drea de Matteo, Mädchen Amick, Lucy Liu, Miguel A. Núńez Jr., Carlos Gómez, Carmen Electra (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(46)

Seriál Joey je voľným pokračovaním úspešného sitcomu Priatelia. Jeho hlavnou postavou je Joey (Matt Leblanc), ktorý je jediným synom v rodine Tribbianovcov. Má sedem sestier a talianskych predkov, ale po taliansky sa nikdy nenaučil. Joey sa pokúša stať slávnym hercom. Jeho najväčším úspechom je úloha doktora Draeka Remoreya v seriály Tak ide čas. Táto práca mu dáva určitú istotu, ale nenapĺňa ho. Najväčšou jeho oporou je babička, ktorá ho vždy podporuje. Joey je šarmantný spoločník a netrpí núdzou o ženy, ale napriek tomu nemal so žiadnou z nich dlhodobý vzťah postavený na láske, okrem Rachel. Po tom, ako sa jeho priatelia rozpŕchnu, sa Joey presťahuje do Los Angeles, aby zmenil svoj život a konečne prerazil v hereckej kariére. Priateľov vymení za svoju staršiu sestru Ginu a jej synovca Michaela. V seriály sa objavuje aj Joeyho susedka Alex, ktorá je síce vydatá, ale medzi Joeym a ňou to iskrí... Joey (Matt Leblanc) sa sťahuje z New Yorku do Los Angeles po tom, ako mu jeho zástupca oznámi skvelú novinu. Má pre neho nie jednu, ale hneď dve zaujímavé úlohy v televíznej šou a on si môže vybrať. Nanešťastie program, ktorý si vyberie nemá úspech, a ten, ktorý zavrhne sa stane hitom roka. Stretne sa so svojou sestrou Ginou (Drea De Matteová) , ktorá mu zoženie byt. Ginin syn Michael (Paulo Costanzo) prehovára Joeyho, aby s ním mohol bývať. Ale on s tým nesúhlasí, pretože by tým sestre ublížil. Po dlhom prehováraní Joey prikývne, ale odpoveďou je mu Ginin hnev... Joey sa zoznámi s mladou susedkou Alex (Andrea Andersová) a netají sa so svojimi sympatiami k nej. Zistí však, že je už zadaná... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele Tommassi3 k tomuto seriálu (9)

Joey (2004) 

Napříč žánry jeden z nejzábavnějších spin-offů, byť se vlastně jedná o jakýsi fanoušky vymodlený sequel Přátel, z čehož vyplývá, že tady rozhodně nelze mluvit o logicky se nabízejícím sprostém kalkulu studia - Oproti obludné opisovačce jménem Tři kluci a nemluvně.. - který sice na straně jedné naprosto do mrtě vytěžuje Joeyho charakter krutoupřísně sympatického blba, zároveň ho však nenechává středobodem dění, když seriálu dopřává další plnohodnotné ne zcela vedlejší postavy.. Velmi dobré, zvlášť dík skutečnosti, že tvůrci věděli, kdy včas přestat.. ()

Pilot (2004) (S01E01) 

"Mohli jste se s Chandlerem přestěhovat už dávno !! Gayům se tu daří.," ()

Joey a student (2004) (S01E02) 

"S právnickou logikou na mě nechoďte !! A vlastně ani s žádnou jinou !!" ;) ()

Joey a párty (2004) (S01E03) 

"Znáte to, když je někdo úplně jako vy, ale přitom o chlup lepší ??" - "Jo, Johnny Depp !!" ;) ()

Joey a čtenářský klub (2004) (S01E04) 

"Joey, vysvětlím ti, jak to v moji branži chodí.. Nejdřív se proslavíš, a teprve potom ti začnu líbat ten tvůj zadek !!" ;) ()

Joey a premiéra (2005) (S01E14) 

"Ona po tobě jede !! A co víc, já se tu rozhlíd.. Na kanadskej žertík to nevypadá !!" ;) ()

Joey a soused (2005) (S01E20) 

"A až budeš příště jezdit na rotopedu, měl by sis vzít aspoň kraťasy.." ;) ()

Joey a rozvrat (2005) (S01E23) 

"Jo ták, je stará !! Tak v tom byl ten háček !!" ;) ()

Související novinky

Favreau a mladý Sheldon

Favreau a mladý Sheldon

16.03.2017

Přátelé měli spin-off s Joeym, Teorie velkého třesku nám nabídne Sheldona. Rozdíl je akorát v tom, že tentokrát dostaneme prequel, v němž bude populárnímu hrdinovi 9 let. Ano, řeč je o dlouho… (více)

Reklama

Reklama