Reklama

Reklama

Joey

(seriál)
USA, (2004–2006), 16 h 15 min (Minutáž: 21–27 min)

Kamera:

Nick McLean

Hudba:

Transcenders

Hrají:

Matt LeBlanc, Andrea Anders, Paulo Costanzo, Jennifer Coolidge, Drea de Matteo, Mädchen Amick, Lucy Liu, Miguel A. Núńez Jr., Carlos Gómez, Carmen Electra (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(46)

Seriál Joey je voľným pokračovaním úspešného sitcomu Priatelia. Jeho hlavnou postavou je Joey (Matt Leblanc), ktorý je jediným synom v rodine Tribbianovcov. Má sedem sestier a talianskych predkov, ale po taliansky sa nikdy nenaučil. Joey sa pokúša stať slávnym hercom. Jeho najväčším úspechom je úloha doktora Draeka Remoreya v seriály Tak ide čas. Táto práca mu dáva určitú istotu, ale nenapĺňa ho. Najväčšou jeho oporou je babička, ktorá ho vždy podporuje. Joey je šarmantný spoločník a netrpí núdzou o ženy, ale napriek tomu nemal so žiadnou z nich dlhodobý vzťah postavený na láske, okrem Rachel. Po tom, ako sa jeho priatelia rozpŕchnu, sa Joey presťahuje do Los Angeles, aby zmenil svoj život a konečne prerazil v hereckej kariére. Priateľov vymení za svoju staršiu sestru Ginu a jej synovca Michaela. V seriály sa objavuje aj Joeyho susedka Alex, ktorá je síce vydatá, ale medzi Joeym a ňou to iskrí... Joey (Matt Leblanc) sa sťahuje z New Yorku do Los Angeles po tom, ako mu jeho zástupca oznámi skvelú novinu. Má pre neho nie jednu, ale hneď dve zaujímavé úlohy v televíznej šou a on si môže vybrať. Nanešťastie program, ktorý si vyberie nemá úspech, a ten, ktorý zavrhne sa stane hitom roka. Stretne sa so svojou sestrou Ginou (Drea De Matteová) , ktorá mu zoženie byt. Ginin syn Michael (Paulo Costanzo) prehovára Joeyho, aby s ním mohol bývať. Ale on s tým nesúhlasí, pretože by tým sestre ublížil. Po dlhom prehováraní Joey prikývne, ale odpoveďou je mu Ginin hnev... Joey sa zoznámi s mladou susedkou Alex (Andrea Andersová) a netají sa so svojimi sympatiami k nej. Zistí však, že je už zadaná... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (398)

buldock 

všechny recenze uživatele

Joey byl můj nejméně oblíbený člen z party "Přátel" , který se velmi často svezl v závěsu za ostatními a tudíž si mě těžko mohl získat v seriálu , který má táhnout sám. Podle mě seriál nenabízí nic převratného a postava Joeyho postrádá jakoukoli inovaci a dívat se na okoukaného přitroublého neherce , který předvádí to , co už jsme jinde několikrát viděli je málo. 35% ()

Arx 

všechny recenze uživatele

Před Kevinem Brightem, hlavním režisérem Joeyho a dřívějších Přátel stojí nelehký úkol. Je určitě hodně těžké natočit seriál, který by byl kvalitně stejný, né-li aspoň podobný k nejúspěšnějšímu seriálu všech dob, Přátelům. Každá postava z oblíbené šestice má svoje neodmyslitelné místo v seriálu, svoje osobité chování a zároveň i spoustu fanoušků. Když přichází závěrečná klapka na konci 10. série vypadá, že je všeho konec. V roce 2004 se spouští první klapka nového seriálu Joey, který je volným pokračováním seriálu Přátelé. A právě tady se ukazuje, že i přes absenci Rosse, Chandlera, Moniky, Rachel a Phoebe je schopen natočit seriál, který byť nedosahuje kvalit Přátel, dokáže zaujmout, pobavit a je tak trochu svěcená voda pro zaryté fanoušky Přátel. Já sám tak trochu patřím mezi ně a tak je pro mě Joey velmi přijemné překvapení a i trochou nostalgie právě k Přátelům mu dávám 5 hvězdiček. ()

Reklama

MM11 

všechny recenze uživatele

Málokdo věřil úspěchu Joeyho. I já čekal bazírování na slávě a pořádný odvar, ale za tenhle rezultát se teď normálně stydím. Matt LeBlanc a ostatní soukmenovci celé Americe doslova vytřeli zrak a natočili sitcom, který se svou kvalitou může srovnávat i s kultovními Přáteli! Humor je tedy OK. Pokud by to chtělo někde vychytat mouchy, tak se nabízí postavy. Těch hlavních je málo, vedlejší většinou zmizí do propadliště, to často kazí dojem. Taky enormní nablýskanost všeho kolem působí marnivě a bezradně, Přátelé se bez toho obešli. To jsou však jen dílčí nedostatky, tenhle profesionálně natočený seriál prodloužil kariéru Matta LeBlanca a pro fanoušky truchlící za odchodem milovaného seriálu připravil nečekaně dobrou náhradu. Možná se Vám to nebude líbit jako předchůdce, ale nějaký kousek úsměvu Vám Joey s naprostou určitostí vyloudí. ()

sepp 

všechny recenze uživatele

Prvni sezóna je za nami a s jistotou lze rici, ze byla navysost vydarena - humor presne ve stylu Pratel, ovsem zcela nove a originalni zapletky, jedinecny humor a spousta roztodivnych a ulitlych postav. Nejen proto Joey take sklizi nejruznejsi divacke ceny za nejlepsi novy sitcom a Le Blanc titul nejoblibenejsi televizni herec ;) P.S.: postava Joeyho prastene a zvrhle agentky Bobbie v podani Jennifer Coolidge (presne tak, Stiflerova mama) a Lucy Liu jako sefova posedla hygienou a poradkem (pripomina mi Monicu) jsou naprosto bezchybne a me nejoblibenejsi :) ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Joey se přestěhoval do LA, což se projevilo zejména na kráse žen (obzvlášť Drea de Matteo), zůstal stejně tupý (nebo ďábelsky -nepoznatelně- chytrý, jak chcete), ale pořád to prostě působí jako výcuc z Přátel. Ne že by to v leckterých chvílích nebyla legrace, už to "jen" není ono. Je to vlastně něco jako takový lehký závan nostalgie... ()

Galerie (788)

Zajímavosti (72)

  • Nápis na tabuľke: "A bird rising from fire." (Vták povstáva z ohňa) (Pat.Ko)
  • Bylo natočeno celkem 22 dílů druhé série, ale kvůli nízké sledovanosti jich bylo odvysíláno jen 14. (Kulmon)

Související novinky

Favreau a mladý Sheldon

Favreau a mladý Sheldon

16.03.2017

Přátelé měli spin-off s Joeym, Teorie velkého třesku nám nabídne Sheldona. Rozdíl je akorát v tom, že tentokrát dostaneme prequel, v němž bude populárnímu hrdinovi 9 let. Ano, řeč je o dlouho… (více)

Reklama

Reklama