Reklama

Reklama

Joey

(seriál)
USA, (2004–2006), 16 h 15 min (Minutáž: 21–27 min)

Kamera:

Nick McLean

Hudba:

Transcenders

Hrají:

Matt LeBlanc, Andrea Anders, Paulo Costanzo, Jennifer Coolidge, Drea de Matteo, Mädchen Amick, Lucy Liu, Miguel A. Núńez Jr., Carlos Gómez, Carmen Electra (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(46)

Seriál Joey je voľným pokračovaním úspešného sitcomu Priatelia. Jeho hlavnou postavou je Joey (Matt Leblanc), ktorý je jediným synom v rodine Tribbianovcov. Má sedem sestier a talianskych predkov, ale po taliansky sa nikdy nenaučil. Joey sa pokúša stať slávnym hercom. Jeho najväčším úspechom je úloha doktora Draeka Remoreya v seriály Tak ide čas. Táto práca mu dáva určitú istotu, ale nenapĺňa ho. Najväčšou jeho oporou je babička, ktorá ho vždy podporuje. Joey je šarmantný spoločník a netrpí núdzou o ženy, ale napriek tomu nemal so žiadnou z nich dlhodobý vzťah postavený na láske, okrem Rachel. Po tom, ako sa jeho priatelia rozpŕchnu, sa Joey presťahuje do Los Angeles, aby zmenil svoj život a konečne prerazil v hereckej kariére. Priateľov vymení za svoju staršiu sestru Ginu a jej synovca Michaela. V seriály sa objavuje aj Joeyho susedka Alex, ktorá je síce vydatá, ale medzi Joeym a ňou to iskrí... Joey (Matt Leblanc) sa sťahuje z New Yorku do Los Angeles po tom, ako mu jeho zástupca oznámi skvelú novinu. Má pre neho nie jednu, ale hneď dve zaujímavé úlohy v televíznej šou a on si môže vybrať. Nanešťastie program, ktorý si vyberie nemá úspech, a ten, ktorý zavrhne sa stane hitom roka. Stretne sa so svojou sestrou Ginou (Drea De Matteová) , ktorá mu zoženie byt. Ginin syn Michael (Paulo Costanzo) prehovára Joeyho, aby s ním mohol bývať. Ale on s tým nesúhlasí, pretože by tým sestre ublížil. Po dlhom prehováraní Joey prikývne, ale odpoveďou je mu Ginin hnev... Joey sa zoznámi s mladou susedkou Alex (Andrea Andersová) a netají sa so svojimi sympatiami k nej. Zistí však, že je už zadaná... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (398)

Djoker 

všechny recenze uživatele

Pokud i vy jednou za čas sjedete během pár týdnu všechny série Přátel a po poslední epizodě zažíváte pocity zmaru, tak je pro vás Joey tím ideálním vyprošťovákem. Kouzlo Přátel je sice pryč, ale stále je tu na ně mnoho odkazů a rekvizit, které pravého fandu jistě potěší. Jestliže Joeyho demence v posledních sériích gradovala, tak to, co předvádí tady, je na milovníky inteligentního humoru až příliš silná káva. I mě to občas zaskočilo, ale především díky Joeyho nové agentce jsem se i v této poloze dobře bavil. Několik dílů první série by patřilo k tomu lepšímu i u Přátel. Ve druhé se tvůrci snaží hrát i romantickou notu, ale ta bohužel sráží Joeyho zase o patro níž. Jeho nová parta plnohodnotně nenahradí tu původní, ale pomohla mi se smířit s tím, že můj nejoblíbenější seriál jednou pro vždy skončil. 1. série: 85%, 2. série: 75%. ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Možná to hodnocení bude vypadat až moc dobře, ale podle mě si ty 4 hvězdy zaslouží. I přes ten 5-ti dílovej začátek, než sem si vůbec zvyk na ostatní lidi a jejich humor. Opravdu nákou dobu to trvalo a i když se to s Přáteli nedá srovnávat, dokázali mě zaujmout natolik abych si je za 2 série oblíbil a bylo mi trošku i líto, že už nebudou. Joey prostě sám o sobě tu srandu seriálu utáhnout nemoch, v nákejch chvílích to prostě ani nebyl ten starej Joey, prostě byl chytřejší, ale nevadilo to. Alex, skvělá sousedka :) ()

Reklama

Tommassi3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Napříč žánry jeden z nejzábavnějších spin-offů, byť se vlastně jedná o jakýsi fanoušky vymodlený sequel Přátel, z čehož vyplývá, že tady rozhodně nelze mluvit o logicky se nabízejícím sprostém kalkulu studia - Oproti obludné opisovačce jménem Tři kluci a nemluvně.. - který sice na straně jedné naprosto do mrtě vytěžuje Joeyho charakter krutoupřísně sympatického blba, zároveň ho však nenechává středobodem dění, když seriálu dopřává další plnohodnotné ne zcela vedlejší postavy.. Velmi dobré, zvlášť dík skutečnosti, že tvůrci věděli, kdy včas přestat.. ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Joey se přestěhoval do LA, což se projevilo zejména na kráse žen (obzvlášť Drea de Matteo), zůstal stejně tupý (nebo ďábelsky -nepoznatelně- chytrý, jak chcete), ale pořád to prostě působí jako výcuc z Přátel. Ne že by to v leckterých chvílích nebyla legrace, už to "jen" není ono. Je to vlastně něco jako takový lehký závan nostalgie... ()

Tyler 

všechny recenze uživatele

Ale jo, Matt LeBlanc se svým "Joeym" uspěl. Oproti "Přátelům" je to samozřejmě sešup dolů, ale mnohem menší, než jsem původně očekával. Joey totiž dostal k ruce vypečené příbuzenstvo a naprosto šílenou agentku, tj. postavy které se samy o sobě často postarají o výbornou zábavu. Především Joeyho synovec Michael, zoufalec každým coulem, nemá chybu...A když si tak vzpomenu na skvělé vedlejší postavy, jež byly často ozdobou zmíněných "Přátel", ani v tomto ohledu si Joey nemusí připadat jako chudý příbuzný (berte v potaz počet natočených dílů) - takovou Lucy Liu v roli obsesivně-kompulzivní a neuvěřitelně slaďounké Lauren bych chtěl vidět v každém díle. ()

Galerie (788)

Zajímavosti (72)

  • Joeyho sestru Ginu Tribbiani hrála v Přátelích K. J. Steinberg. (Kulmon)

Související novinky

Favreau a mladý Sheldon

Favreau a mladý Sheldon

16.03.2017

Přátelé měli spin-off s Joeym, Teorie velkého třesku nám nabídne Sheldona. Rozdíl je akorát v tom, že tentokrát dostaneme prequel, v němž bude populárnímu hrdinovi 9 let. Ano, řeč je o dlouho… (více)

Reklama

Reklama