Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dnes v noci nevěř nikomu! Když Nora Timmer (Jolene Blalock) zabije ve své posteli jednoho chlápka, udá se v sebeobraně, dříve než vyjdou najevo podivné okolnosti jejího vyprávění. Cole, okresní prokurátor musí záhadu vyřešit před svítáním, nebo bude vtažen do jejich sítí. (oficiální text distributora)

Recenze (42)

Fr 

všechny recenze uživatele

Když vás štěstí opustí, zaplatíte za to. Ať už jste kdokoliv…. PŘÍBĚH:** Hodně dialogů a některý jsou o ničem. Zajímavý je sledovat zfilmovaný výpovědi zúčastněných. Lidi umíraj, maj bejt zavřený, ale mě to bylo jedno. Senzační odhalení nemaj konce, až nestíhám držet tempo./ HUMOR: není. Asi by ublížil všem těm kombinacím./ AKCE:* pár policejních přestřelek./ NAPĚTÍ:* na mne nefungovalo. Neustále zmiňovaná pátá hodina ráno mne fakt nebrala. Ale možná někoho bude zajímat, jak to dopadne. ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Paráda šaráda! Nenápadný film prakticky neznámého režiséra a scénáristy Wayne Beacha, leč s výborně vystavěnou story a scénářem, který si přeci jen nakonec ku škodě celkového vyznění trošku sám zdevalvoval režijní prací - leč na to, že je to debut (!)... Ovšem ti, co mají rádi zapeklité zápletky ve stylu "Obvyklí podezřelí", vychutnají si tenhle >slow< thriller s >burn< zápalem... ;-) Navíc herecké kreace jsou na žánr velmi příjemně uměřené a v rolích uvěřitelné, přičemž Jolene Blalock - ač není žádnou typickou hw hwězdou - v roli chameleonské Nory je prostě skvělá a nádherná... Resumé: Tři a půl hvězdičky za film zaslouženě - a pro tu neotřelou a přirozenou krásu J.B. (v roli ;-) zaokrouhleno bez výhrad nahoru... ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Stačí, ak sa scenáristi trošku posnažia a môže z toho vzniknúť aj takéto príjemné prekvapenie. Hlavne, že si uvedomili, že aj keď v závere pekelným zvratom nechýba šťava a sú fajne premyslené, je dôležité zaujať aj cestou k nim. Len to nebyť aj napriek pomerne krátkej stopáže mierne rozvlečené. Všetko je ale pekne vyatmosferované a aj Liotta ukazuje, že ešte stále drží prvú líniu. 75%. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Malý, nenápadný, ale celkom príjemný triler. Liotta fajn, tajomná kráska sexi a správne nejednoznačná. Príbeh prekombinovaný a ťažiaci z časovej stiesnenosti, kde tvorcovia môžu kedykoľvek vyťahovať nové dôkazy. Možno trochu lacný spôsob ako udržať film pokope (a diváka v pozore), ale v tomto prípade funkčný... ()

LaciLC 

všechny recenze uživatele

Pre mňa veľké prekvapenie. K filmu som sa dostal úplne náhodou a vykľula sa z toho premyslená, komplikovaná "hra" s nadpriemernými hereckými výkonmi. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Překvapivě slušná a řádně zamotaná detektivka o vraždě a několika verzích, jak k ní došlo a co jí předcházelo. Nechybí ani překvapivý zvrat, který vše obrátí naruby. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

To byla tak „skvělá, úžasná a nervy drásající podívaná“, že jsem u toho v klidu povečeřel, přečetl si co je dneska zase na Novinkách za celý den nového – masové pohřbívání v New Yorku, Rusko hodlá podat žalobu na Koláře, ve Španělsku našli mnoho mrtvých lidí v domech…samé zajímavější zprávy, než samotný děj tohoto naprosto zbytečně překombinovaného filmu. Milion jmen, které mi nic neříkali, závěr překombinovaný jak prase, že jsem si to musel pustit dvakrát, abych vůbec poznal kdo je kdo, kdo zdechl a kdo byl kým napálený…Herecké výkony všech zúčastněných taky žádná sláva - Jolene Blalock, Ray Liotta ani LL Cool J zrovna moc nezazářili…Podprůměr. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Má to vhodnú atmosféru na takýto druh kriminálky, rovnako aj Jolene Blalock je super kosť, avšak miera nudy tu presahuje priemer. ()

RAiken 

všechny recenze uživatele

WTF? Lidi, viděli jsme stejnej film? Tohle je ta nejprovařenější sračička, která se snaží zaujmout rádoby zamotaným scénářem s twistem na konci, kterých už jsme viděli tucty, a ať už byly zpracovány jak byly, tak nikdy tak hrozně jako zde. Režisér je úplný looser, nedokáže vyvolat jakékoliv napětí, zapomněl používat jakoukoliv hudbu, nepochopil gradaci a už vůbec nezvládá svoje ovečky, které mu pobíhají po place, aniž bychom pochopili jejich motivy. Herci jsou vesměs totiž velice špatní, v čele s Rayem Liottou, který se tváří jak prasátko z dobytčáku, hlavní ženskou představitelku bych byl schopen akceptovat leda tak v nějakém soft pornu a k tomu všemu hraje LL Cool J tvrďáka a lidi věřte mi, i s tim jeho tvrdym ksichtem mu to nevěříte. Postupným odkrýváním stop se neodkryje vůbec nic, leda tak zoufalá snaha scénáristy nějak vybruslit z nastavené kaše, kterou nedokáže zkrotit. Brrr! To se mi zase jednou udělalo špatně. Ruce pryč, bo to jinak špatně dopadne… ()

K.I.N.G. 

všechny recenze uživatele

Ta jemná vražda. Příliš komplikovaná - nechápal jsem, nebavilo, a co jako? Když budu chtít u filmu těžce přemýšlet, pustím si nějakou čtyřhodinovou evropskou historickou fresku a ne černou americkou kriminálku, ve které padne 150 jmen a je tam furt tma. ()

hanagi 

všechny recenze uživatele

Celé mi to připadá jako jedna velká nepodařená improvizace, která se "tváří" chytře. A pointu vymyslel režisér pět minut před poslední klapkou! ()

ZinedineCR7 

všechny recenze uživatele

Veľmi dobré krimi. Nenudil som sa a trafil som, kto je za tým všetkým možno na tretí krát :D Výborný Ray a LL Cool J. Začínam mať asi slabosť ma mulatky kvôli Jolene :) ()

Lisabellla 

všechny recenze uživatele

No tak já vám nevím ... Pere se to. Na jednu stranu bych tomu byla ochotna dát až čtyři hvězdičky - koneckonců sešít dohromady takový příběh a nenechat diváka se ztratit bez potřeby prozrazovat samotnou podstatu, to je fuška. Bude to jeden z hůře ocenitelných filmů snad už jen pro neznámého Wayna Beache, který se moc nepředvedl. Horší to se mnou bude v objektivitě. Jak někde vidím Liottův obličej, obracím oči v sloup. Bohužel. No a dejte tomu pak těch hvězd víc jak tři (které i tak musím obhajovat sama před sebou). Ovšem příběh vás zatahá za rukáv rukou umatlanou od zmrzliny a řekne "Hele, koukej!" a prstem namíří doprostřed monitoru. ()

cab 

všechny recenze uživatele

Advokata a zaroven kandidata na post starosty Forda (slusne hrajici Ray Liotta) stavi do pretezke pozice skutecnost, ze jeho ambiciozni asistentka a tez tajna milenka Nora tvrdi, ze zabila muze, ktery se ji pokusel znasilnit, v sebeobrane. Veci se zkomplikuji ve chvili, kdyz na stanici prichazi kamarad zemreleho vypovidajici pravy opak toho, co rekla Nora. Aby toho nebylo malo, vsechny indicie vedou Forda k sefovi gangu, ktereho se snazi polapit uz nejaky ten patek. Prumerne zahrane, ale bohuzel neohrabane a ledabyle vylozene drama, kterych bylo a bude mnoho. 60% ()

Balu... 

všechny recenze uživatele

Po dějové stránce nadprůměrná záležitost, která má však víc potenciálu než naneštěstí bylo zužitkováno. Zajímavou kameru kontruje zmatená režie, která jakoby nevěděla, který záběr naservírovat dřív, aby to bylo ještě zamotanější. Dialogy jsou místy vleklé a unavující; což je ale zapříčiněno hlavně tím, že 90% filmu vlastně nevíme, o co komu jde.. ()

Reklama

Reklama