Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dnes v noci nevěř nikomu! Když Nora Timmer (Jolene Blalock) zabije ve své posteli jednoho chlápka, udá se v sebeobraně, dříve než vyjdou najevo podivné okolnosti jejího vyprávění. Cole, okresní prokurátor musí záhadu vyřešit před svítáním, nebo bude vtažen do jejich sítí. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (42)

Fr 

všechny recenze uživatele

Když vás štěstí opustí, zaplatíte za to. Ať už jste kdokoliv…. PŘÍBĚH:** Hodně dialogů a některý jsou o ničem. Zajímavý je sledovat zfilmovaný výpovědi zúčastněných. Lidi umíraj, maj bejt zavřený, ale mě to bylo jedno. Senzační odhalení nemaj konce, až nestíhám držet tempo./ HUMOR: není. Asi by ublížil všem těm kombinacím./ AKCE:* pár policejních přestřelek./ NAPĚTÍ:* na mne nefungovalo. Neustále zmiňovaná pátá hodina ráno mne fakt nebrala. Ale možná někoho bude zajímat, jak to dopadne. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Stačí, ak sa scenáristi trošku posnažia a môže z toho vzniknúť aj takéto príjemné prekvapenie. Hlavne, že si uvedomili, že aj keď v závere pekelným zvratom nechýba šťava a sú fajne premyslené, je dôležité zaujať aj cestou k nim. Len to nebyť aj napriek pomerne krátkej stopáže mierne rozvlečené. Všetko je ale pekne vyatmosferované a aj Liotta ukazuje, že ešte stále drží prvú líniu. 75%. ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Koncepce snímku je podobná americkému počinu z roku 2000 'Podezření’ a francouzskému z roku 1981 'Svědek’. Jen noc má prokurátor na to, aby vyřešil případ plný nesrovnalostí. ‘Slow Burn’ je originální název, který by se dal přeložit jako ‘Pomalé Hoření’, což značí, že pomalý je i tento film. Komorní vyprávění se nese v tajemnu nad všemi výpověďmi zde pronesené a jako správný detektivní děj má své propletence a tajemství. V jistém smyslu jsou pro někoho až moc okaté nápovědy k odhalení, pro někoho je vše až moc naroubované do složitosti. Atmosféra pro popkornové diváky nudná, pro ty ostatní vcelku zajímavá. Jen při pozorném sledování a přemýšlením nad všemi souvislostmi se dá snímek užít. Jinak bohužel. ()

Balu... 

všechny recenze uživatele

Po dějové stránce nadprůměrná záležitost, která má však víc potenciálu než naneštěstí bylo zužitkováno. Zajímavou kameru kontruje zmatená režie, která jakoby nevěděla, který záběr naservírovat dřív, aby to bylo ještě zamotanější. Dialogy jsou místy vleklé a unavující; což je ale zapříčiněno hlavně tím, že 90% filmu vlastně nevíme, o co komu jde.. ()

RAiken 

všechny recenze uživatele

WTF? Lidi, viděli jsme stejnej film? Tohle je ta nejprovařenější sračička, která se snaží zaujmout rádoby zamotaným scénářem s twistem na konci, kterých už jsme viděli tucty, a ať už byly zpracovány jak byly, tak nikdy tak hrozně jako zde. Režisér je úplný looser, nedokáže vyvolat jakékoliv napětí, zapomněl používat jakoukoliv hudbu, nepochopil gradaci a už vůbec nezvládá svoje ovečky, které mu pobíhají po place, aniž bychom pochopili jejich motivy. Herci jsou vesměs totiž velice špatní, v čele s Rayem Liottou, který se tváří jak prasátko z dobytčáku, hlavní ženskou představitelku bych byl schopen akceptovat leda tak v nějakém soft pornu a k tomu všemu hraje LL Cool J tvrďáka a lidi věřte mi, i s tim jeho tvrdym ksichtem mu to nevěříte. Postupným odkrýváním stop se neodkryje vůbec nic, leda tak zoufalá snaha scénáristy nějak vybruslit z nastavené kaše, kterou nedokáže zkrotit. Brrr! To se mi zase jednou udělalo špatně. Ruce pryč, bo to jinak špatně dopadne… ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama