Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jednotka přímého nasazení je speciální jednotka metropolitní policie, která je téměř nedotknutelná a soustředí se na násilí páchané gangy, drogy a prostituci. Seržant Frank Gannon je v ní už tři roky, během nichž zjistil, že jednotka je zkorumpovaná a podílí se nejen na obchodu s drogami, ale i na vraždách. Úřad pro vnitřní záležitosti sice některé policisty přeřadil, ale v oddělení se dějí stále špinavosti. Frank Gannon se rozhodne pomoci federálním agentům s vyšetřováním. V den kdy má Gannon vypovídat, neslouží se svým parťákem Edem Grimesem, ale je k němu na zácvik přiřazena policistka Billie Rossová. Během služby je Gannon zavolán do jedné restaurace na schůzku s kapitánem Stonem, který mu nabízí povýšení i peníze, když nebude svědčit proti kolegům. Stone navíc ví, kdy má jít Gannon vypovídat. Gannon odveze Rossovou na stanici, aby se nestala terčem i ona, a odjíždí ze stanice sám, aniž by kolegyni vysvětlil, proč ji nechce u sebe. Rossová si v garáži všimne dvou mužů, kteří evidentně Gannona sledují, a vydá se za nimi ve svém voze. Rossová je tak svědkem Gannonova únosu...  Gannona několik ozbrojených mužů doveze na odlehlé místo, kde ho chtějí zabít, ale nejprve z něj hodlají vymlátit, co všechno už federálům řekl. Rossová překazí jeho zabití, Gannon je pouze postřelen, a odveze ho do domu jeho parťáka Eda Grimese. Kapitán Stone zatím vyhlásí po Gannonovi a Rossové pátrání s tím, že zabili tři policisty... (TV Prima)

(více)

Recenze (69)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Vítejte na mistrovství světa v křupání lopatek, lámání kostí, siláckých řečí, nesmrtelnosti, a žvejkání žvejkaček. Vlajkonošem vítězné výpravy je přerostlé basketbalové monstrum ze Švédska oděné do trikolory českých národních barev. Přehlídka agentů se slušivými slunečními brýlemi, dodávek s tónovanými skly, a bojových scén s choreografií hodnou národnímu baletu nechť za doprovodu hudby jak střižené z eroťáku propukne... ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Lundgren se v posledních deseti letech vyskytuje povětšinou v hodně velkých stupiditách,které je těžké vůbec kousnout a lze u nich jen kroutit hlavou,jakých sraček jsou filmaři schopní a že vážně nemají soudnost.Sem tam se ale přeci jen v Lundgrenově filmografii ještě zajiskří a vyskytne se snímek jako právě Přímý zásah,který je sice pořád jen naivním béčkem a jehož ambicí může být tak akorát neunudit k smrti,ale přeci jen jde o koukatelnou věc,která má spád,akční scény jsou s ohledem na produkci slučně natočené a je jich i docela dost a ani scénář neoplívá obvyklou kopicí hloupých dialogů a nelogickým chování postav,jak je zvykem.Obsazení je pak též sympatické,nikdo není vyloženě iritující a samotný Lundgren to celé docela i táhne.Přímý zásah je zkrátka sice jasné béčko,ovšem které snese vyšší měřítka hodnocení a v Lungrenově filmografii se rozhodně jedná o to lepší,v čem se vyskytl. ()

Reklama

blackJag 

všechny recenze uživatele

Věřím tomu, že existují i větší srance (pro názorný příklad netřeba chodit daleko, že Dolphe?), proto, a velkou mírou i z nostalgie, dám 1*. Je to ale téměř hrůza k nepřežití. Otřesní týpci, kteří si dovolí sami sebe označit za herce, režisér, který je ďábelský jako týdny prošlý guláš, výprava jako ze snů amatérské produkce a to je jen malý výčet "pozitiv" tohoto spektáklu. Bože kam to ten Lundgren stihne ještě dotáhnout? Vždyť už i když běží, musí štáb provádět různé fígle, aby nebylo poznat, že nemůže! Štáb je ale tak hrozně neschopný, že to nejenže jde poznat, ale bije přímo do očí. No šílené, šílené... 20% ()

matkoulko 

všechny recenze uživatele

Cakal som ze to nebudie ziadna slava, bohuzial film predcil moje najhorsie ocakavania. Jedinu hviezdicku davam za Rosovu, ktora nevyzerala zle a ako jedina snazila sa hrat. Ostatne postavy vratane Lundgrena hrozne, zaporaci o nicom, padali ako muchy. Tisice nabojov vystrelenych do roznych aut a ani jedno prasnute sklo, rozpocet mohli usetrit radsej niekde inde. Nenavazujuci strih, reziser film uz potom radsej ani nechcel vidiet. Primitivny a predvidatelny dej, velmi chabe dialogy a ku koncu trapny naznak humoru. Film bez napatia, bez akcie a bez ducha. Nechapem vyssie hodnotenie. PS: zato som sa vyborne pobavil pri citani ostatnych komentov :-D ()

TO 

všechny recenze uživatele

Není to úplná tragédie, Lundgren má i daleko horší filmy, ale že by se mi to nějak moc líbilo, říci nemohu. Nenudící policejní film, taková video verze 16ti bloků. Po začátku ve stylu Training Day následuje řada akčních scén, průměrné béčkové kvality, ale nejlepší na tomhle filmu byla Lundgrenova roztomilá parťačka, ta mě celkem bavila. *a půl. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama