Reklama

Reklama

Dotyk růžové

Trailer

Obsahy(1)

Alim (Jimi Mistry) žije v Londýně, daleko od své rodiny a také, aby unikl nekonečným snahám své matky oženit ho s tou pravou dívkou. Jeho život je téměř dokonalý. Má skvělou kariéru, krásného přítele a jako osobního poradce ducha Caryho Granta (Kyle MacLachlan, známý ze seriálu Sex ve městě). Problémy nastanou v okamžiku, kdy Alima nečekaně navštíví jeho konzervativní matka s úmyslem oženit ho. Svatba by měla být pokud možno hodně velká, se spoustou jídla, hudby a zábavy. Duch Caryho Granta se náhle stává nepostradatelným. Dotek růžové je zábavný příběh různých kultur, hodnot a sexuality. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (15)

jajinka 

všechny recenze uživatele

Trochu lepší než průměrná komedie (snad proto, že není americká), ale na 4* nemá. Zajímavý příběh muslima - gaye, který se bojí přiznat pravdu své matce. Největším mínusem u téhle komedie jsem viděla v neprofesionálním přístupů dvou herců ztvárňující postavu oněch dvou zamilovaných gayů. V jakékoli více "intimní" scéně bylo vidět, že jim byl vzájemný kontakt nepříjemný až odpuzující... Možná by nebylo od věci, aby tyhle role hráli real gayové... ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Přizná gay žijící v Londýně své matce a příbuzenstvu v Torontu, co je zač? 1) Lehce úsměvný snímek těží z atraktivního námětu. Režisér přidává sympatické herce a pár zajímavých vtipů. Nejsem až tak pitomá. Vím, že to muži občas dělají s muži. Odebírám Reader´s Digest. Rovněž obhajoba vstupu do manželství skrytého homosexuála není od věci. Just because I bought a cow, doesn't mean I like milk. 2) Jako celek je to všechno ale nic neříkající nudná slátanina. ()

Damiel 

všechny recenze uživatele

Film trpí především špatným scénářem, který nemá vtip a šmrnc, ale zato nálož klišé, a mnoho pasáží diváka nudí. Vtipu tady taky moc nenajdete, zamýšlený fór s duchem herce Caryho Granta, který je jakýmsi vnitřním Alimovým kamarádem, nefunguje a je samoúčelný. Herecké tváře jsou sice neokoukané, ale jejich výkony křečovité. Zdejší divák navíc asi nepochopí řadu narážek na muslimské zvyky a tradice. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Reziser Ian Iqbal Rashid mi hovori leda tak hovno, a film je to priserne slaby. Zasmiat sa nie je dohromady na com, humor je sileny az strach. Dejova linia tu akasi je, ale je to len umelina bez sance zaujat divaka a Kyle MacLachlan /Modry Samet, Twin peaks, The Doors/ se evidentne len trapi. 20 % ()

deepend 

všechny recenze uživatele

Docela příjemná komedie o mladém Indovi, který před svou matkou tají že je gay, samozřejmě nakonec vše dobře dopadne. Jak už jsem řekl docela dobrá komedie, pokud si tohle chcete užít v lepším provedení tak zkuste třeba Svatební hostinu od Anga Leea. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Veľmi obyčajný, generický gay film, ktorý bol (samozrejme) vyrobený s nízkym rozpočtom, čo bolí. Film je veľmi predvídateľný. Celý čas som bol neustále o krok vpred filmom. Scenár nie je zlý, je tam niekoľko skutočne veľmi vtipných scén, no nestačí to na záchranu filmu. 4/10 ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Pro mě dost nezajímavá komedie, vhodná na nějaké odpoledne, kdy už není opravdu co jiného dělat, průměr, který neurazí. Méně přitažlivého herce Jima Mistry vyvážil alespoň milý úsměv Krise Holden-Rieda, ale věřit jim nějaký gay vztah nešlo ani náhodou … 5454 ()

Brusinka 

všechny recenze uživatele

Podle názvu jsem čekala všelicos, ale dostala jsem "jen" průměrně dobrý romantický film, prostý jak nějakých hlubších myšlenek, tak nehezkých karikatur. Zkrátka solidní tříhvězdičková romantika a to, že v hlavní roli byli dva muži na tom nezměnilo vůbec nic. ()

jafuska 

všechny recenze uživatele

jako odpolední film dobrý, ale jako představitelé gayů tomu jsem opravdu neuvěřila, je to celé prkenné, ale proč nemohou někdy do filmu dát pravé gaye? pak by to bylo daleko lepší, citovější, ale takto je to jen průměr což je velká škoda, ale i tak se na to vcelku dobře dívalo, ale nějaký emocionální zážitek z tohoto filmu prostě není, škoda. ()

Igy007 

všechny recenze uživatele

Mezi "Džajzlem" a Aliho mámou je mnohem zajímavější chemie než mezi Gilesem a Alim. A možná právě proto se mi film líbí (většinou totiž ****kládní filmy nijak zvlášť nemusím, obzvlášť od té doby, kdy je tato dý propagande vnucována většinové populaci násilím). ()

esnou 

všechny recenze uživatele

Jelikož je Kyle MacLachlan jeden z mých nejoblíbenějších herců, tak má tenhle film o 1* navíc - ten Cary Grant mu sekne. ()

Reklama

Reklama