Reklama

Reklama

Pomoc, zmenšil jsem učitelku

  • Německo Hilfe, ich hab meine Lehrerin geschrumpft (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Jedenáctiletý Felix nechá scvrknout nenáviděného ředitele školy. S kamarádkou Ellou se mu pak pokouší vrátit původní velikost, ale chlapcův nepřítel Mario nasadí všechny síly, aby tomu zabránil. (Film+)

Recenze (7)

blackrain 

všechny recenze uživatele

Český dabing byl opravdu otřesný a k neposlouchání. Neviděla jsem origoš, takže nemůžu posoudit, jak moc se naši dabéři trefili. Použité triky se mi líbily. Nápad se zmenšováním jsem už viděla víckrát i v mnohem starších filmech, takže nic nového to nepřineslo, ale to mi nevadilo. Bylo tu pár dobrých nápadů a na to, že tenhle film natočili Němci, tak se mi i líbil. Výběr dětských herců byl fajn. Zlá úča a tatínek Felixe byl taky fajn. Zaplácla jsem s ním pauzu na oběd. Je ale spíš určen pro menší diváky. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Neškodná detská jednohubka, ktorá zabavila a nenahnevala dokonca ani mňa, aj keď som ju pozeral vyložene len kvôli dcérke... :) A takú školu, ako chcel mať bývalý riaditeľ, tak to by bol sen každého dieťaťa... :) ()

BOURQUE odpad!

všechny recenze uživatele

Bohužiaľ, tento film vo všetkom zlyháva (scenár, réžia a herecké výkony). Málo vtipných momentov a nevyužité možnosti. Keď je možné, tak sa snažím vyhnúť najhoršej známke, ale tu nemám na vybranou. Osobné hodnotenie: 35% (odpad!) ()

Drom 

všechny recenze uživatele

A víte, že mi asi první půlhodinu vůbec nepřišlo, že to je německý? Byla to teda vykrádačka kdejakýho filmu. Fakt, kdejakýho. A navíc i nápadů Jana Amose Komenskýho, kterej sám se zde transformoval do role nafetovanýho pošuka vtělenýho do... no nebudu spoilerovat. Efekty byly v pohodě a mělo to i některé vtipné momenty. Na druhou stranu některé části byly až příliš odlehčené a mě to rušilo v tom dobrodružství. Což mě přivádí k celému ústřednímu nápadu. Ten, nejen že nebyl nijak originální (což zas tolik nevadilo), zůstal bohužel naprosto nevytěžen. Výsledek, zpracováním taková trochu slabší Zathura, se mi jeví jako více-méně fragmentovaný do tři celků, které bych charakterizoval asi jako "Nový ve škole", "Zmenšil jsem učitelku", "Bájný parkur". A to je asi největší škoda. Ta poslední část měla být středobodem na úkor prvních dvou. Kdyby alespoň rozjeli víc tu dětskou variaci na Cube, pořezaní nebo poleptaní parchanti to mohli jen vylepšit. Zvlášť tací, kteří nehrají příliš dobře. Těch byla bohužel většina. Ale celkově to bylo docela nezávadný a hlavně pro děti. Takže jsem to slupnul. ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 3/10 ... Vizuální stránka: 4/10 ... Soundtrack: 4/10 ... Didaktický potenciál: 1/10 ... Celkový dojem: 2/10. ()

JesterKruger 

všechny recenze uživatele

Opravdu jsem váhal, jak mám tento film hodnotit. Už jsem prostě starší a není to můj šálek kávy. Jinak by se ale dalo říci, že je to docela dobrý film. Některé ty scény se zmenšenou paní učitelkou (i zároveň ředitelkou) byli vtipné. Ale někdy se objevili i nudnější scény. Herecké výkony byli prostě průměrné. Ani hrozné, ani špatné. Děti to asi bavit bude hodně. Ono celkově ten film není špatný. Je celkem dobrý. Jenom to prostě nemusíte vidět znovu. ()

Reklama

Reklama