Reklama

Reklama

Moře duší

(seriál)
Drama / Mysteriózní / Thriller
Velká Británie, 2004, 20x120 min

Hrají:

Bill Paterson, Archie Panjabi, Peter McDonald, Michelle Collins, Ben Miles, Christina Cole, Shauna Macdonald, Frances Grey, Barbara Flynn, Tim Plester (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Sea of Souls je pozoruhodná mysteriozní minisérie plná záhad a tajemných událostí. Dr. Douglas Monaghan sestavil na Clydeově univerzitě tým parapsychologů, kteří se zabývají paranormálními a nevysvětlitelnými jevy. Co je pro jednoho neotřesitelný fakt, může druhého nutit k pochybám. Svět je plný věcí, jimž nerozumíme... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

nash. 

všechny recenze uživatele

Seeing Double - Zajímavě nahozené téma telepatie, filmu však trvá téměř hodinu než projde nudným seznamováním Carol s Helen a pořádně se rozjede. Poslední půlhodinka je sice svižná a slušně graduje až k ne zrovna obvyklému závěru, vytáhnout z průměru už se jí však příliš nedaří. Amulet - Slušná televizní duchařina, která je tak trochu jinou detektivkou. Rozjíždí se pomalu, mísí nenápadné znepokojivé drobnosti s tradičními prostředky filmového strašení. Upoutá, má sympatické vyšetřovatele, záhadu v pozadí, jistou dávku napětí a také několik úsměvných momentů i menších lapsů v logice. Zkrátka v rámci televizní zábavy příjemná a nenáročná jednohubka. ()

snaked 

všechny recenze uživatele

Zatím hodnotím po zhlédnutí pouhého jednoho dílu. Průměrná podívaná. Bill Paterson je dobrý. Jsem zvědavá na další části. ()

Reklama

Reklama