Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V samotném srdci Hollywoodu stojí Lusman. Kdysi to bývalo oblíbené místo bohatých a slavných, ale fasáda už je dávno oprýskaná, luxusní koberce prošlapané. Do hotelu se právě nastěhovala Nell se svým manželem Stevenem. Brzy se spřátelí s Julií, která však zničehonic zmizí... Nell tuší, že se stalo něco strašného. Dům plný symbolů skrývá děsivé tajemství. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Zajímavosti (3)

  • Jedna z produkčných spoločností, podieľajúcich sa na financovaní filmu, počas natáčania zanikla, čo malo za následok krátenie rozpočtu o jednu tretinu. Aby nevyšla práca filmárov navnivoč, Tobe Hoopersa rozhodol natočený materiál pretaviť do filmu, čo sa odzrkadlilo na veľkom množstve nelogickostí. (beso74)
  • Lucky McKee mal pôvodne hrať vraha, ponúknutú úlohu však nakoniec odmietol. Dal prednosť práci na svojom vlastnom horore The Woods (2006). (beso74)
  • Použité náradie, resp. nástroje v boxe patrili režisérovi filmu Tobe Hooperovi. (LaciLC)

Související novinky

Roň slzy, už brzy ozáří lampa dvůr

Roň slzy, už brzy ozáří lampa dvůr

18.05.2006

Tedy alespoň něco na ten způsob. Říká vám jméno Dario Argento něco? Jestli ne, tak vězte, že je to jeden z nejlepších režisérů a scénáristů italských krvavě brutálních horrorů minulých několika… (více)

Reklama

Reklama