Reklama

Reklama

Kočka paní Ashborové

(TV film)
  • Kanada Mrs. Ashboro's Cat (více)

Obsahy(1)

Wes Merritt a jeho čtrnáctiletá dcera Natalie koupili velmi výhodně starý dům, v němž původně bydlela milá stará dáma paní Ashborová se svým chlupatým mazlíčkem, kočkou Margaret. Jenže pak se začnou dít prapodivné věci a všechno ukazuje na to, že je má na svědomí právě tahle kočka, která ovšem pošla týž den, kdy zemřela její paní. Proč se vrátila a začala tuhle nepochopitelnou štvanici? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

KajusaK 

všechny recenze uživatele

Jak již shrnul zcela perfektně Silentname musím jen a jen souhlasit. Dostala jsem přesně to co jsem čekala, ani méně ani více. Ellen úžasná a také důvod ke shlédnutí filmu. Málokdo by asi řekl kolik ji tehdy bylo let :)) .. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Technicky vzato toto nie je dobrý film. Máme tu príbeh, ktorý vieme po piatich minútach ako bude pokračovať a viete to uhádnuť veľmi presne. Ale na druhú stranu to sú väčšinou všetky rodinné príbehy také. Majú podobné koncepty a svoje publikum dokážu nadchnúť. Podľa mňa ale do filmu vzali celkom dobrých a talentovaných hercov, ktorí vedeli dať filmu aspoň trošku čaro. Ellen Page je (ako vždy) vynikajúca a ani ostatní ma neiritovali, ani nič podobné. Dalo sa na to pozerať. Nešiel som do toho, že to bude fantastický film... a myslím si, že tak to treba brať ak sa na to chcete pozrieť sami. Dostanete presne to, čo očakávate. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama