Reklama

Reklama

Manipulátor

(seriál)
USA, (2003–2004), 12 h (Minutáž: 45 min)

Tvůrci:

Chris Haddock

Hrají:

Joe Pantoliano, Anna Belknap, Lola Glaudini, Tanya Wright, Hill Harper, Emilie de Ravin, Ryan Kwanten, Harry Lennix, John Ortiz, Johnny Whitworth, Jeremy Lelliott, Lee Tergesen, Timm Sharp (více)
(další profese)

Epizody(16)

Ostřílený agent FBI, Joe Renato, zacvičuje a řídí a agenty – nováčky. Jeho tým, pracující v utajení, odhaluje a vyšetřuje nejrůznější škálu zločinů, odehrávající se napříč celou losangeleskou společností. Jejich služby využívají velké vládní i malé lokální právnické společnosti. Agenti pracují na dlouhodobých i rychlých, okamžitých operacích. Je to náročná a složitá práce, ve které dochází i ke ztrátám na životech a kde nebezpečí je někdy víc než hmatatelné. (CBS)

(více)

Recenze (2)

genetique 

všechny recenze uživatele

Pomerne slušný krimi seriál z prostredia tajných agentov, ktorý robia v utajení. Každá epizóda má inú stupnicu kvality, no väčšia hŕstka dielov pôsobí dosť vydareným dojmom. V každej epizóde sa objaví nejaká viac, či menej známa tvár, čo pridáva na dobrom výsledku. Časti a ich prípady sú rýchle a nekompromisné, no niekedy aj dosť blbo zosekané. Škoda však, že sa seriál nezameriava viac na postavy. Určite minimálne Joe Pantoliano by mal herecky čo ponúknuť. 75%. ()

Galerie (75)

Reklama

Reklama