Reklama

Reklama

Případy inspektora Lynleyho: Pád až dolů

(TV film)
  • Velká Británie The Inspector Lynley Mysteries: Deception On His Mind (více)

Obsahy(1)

Pro člověka, zažraného do své práce, není nic horšího, než nečinnost. Haversová by o tom mohla vyprávět. Její šéf Lynley se kdesi v Mexiku žení, užívá si radostí líbánek - a ona aby se tu dlouhou chvílí unudila. Barbara je ovšem žena činu a dokáže se chopit první příležitosti. Tu vraždu pakistánského podnikatele jí seslal sám pámbů! Nejen že ji vyšetřuje její kamarádka z výcvikového kurzu, ale ještě se udála v přímořském městečku, kam to teď Barbaru převelice táhne. Kdyby ovšem tušila, jak tenhle její výjezd dopadne, asi by si svou nabídku dvakrát rozmyslela...
Na pláži prímorského mestečka Balford-le-Nez je nájdená mŕtvola muža, ktorý pochádzal z Ázie. Polícia okamžite rozbieha vyšetrovanie, ktoré ju vedie viacerými smermi súčasne. Nielen rasová neznášanlivosť, ale aj rodinná oddanosť alebo trestne stíhateľná sexualita môžu byť motívmi vraždy, o ktorej Lynley nemá žiadne tušenie. Ten si totiž užíva svadobnej dovolenky v Peru a tak sa do prípadu zahryzne s vytrvalosťou jej vlastnou jeho kolegyňa Barbara Haversová. Naviac, vyšetrovanie vedie jej dobrá priateľka a tak Barbara s ponukou na pomoc pri vyšetrovaní neváha ani sekundu... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

Druhý z příběhů, který jsem i četla. Nebudu tu opakovat, že kniha je sepsaná hodně precizně a navíc zde poodhrneme roušku islámského světa, což je hodně zajímavé. Ve filmu toho zase tolik není řečeno, ale vražda je zajímavá a protože seržantka Haversová tentokrát štve i jiného nadřízeného, dávám za 5*. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Po nejlepším díle přichází naopak díl zatím úplně nejslabší, tahle muslimská záležitost mně opravdu příliš nenadchla. Jen ti herci a ta atmosféra, to vše zůstává tradičně skvělé, ale ta zápletka tentokrát opravdu nebyla příliš dobrá. I u tohoto seriálu začíná platit, že si chci přečíst alespoň část předlohy - v případě Lynleyho by to srovnání bylo nejspíš opravdu zajímavé... ()

Reklama

kolemjdouc odpad!

všechny recenze uživatele

absolutně nejhorší díl.Scénář režie a slabá kamera která zabírala neustále detailní záběry pitvořících se v emocích neznámé herce.Nejde to napsat po pravdě!Doufám ,že Parker a Small dostali zvláštní příplatek.Švec se má držet svého kopyta.Nu ale seriál je už dávno natočen a dílo dokonáno. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama