Reklama

Reklama

Team America: Světovej policajt

  • USA Team America: World Police (více)
Trailer

Obsahy(1)

Team America: Světovej policajt je první akční loutkový film proslulých tvůrců seriálu SOUTH PARK Treye Parkera a Matta Stonea. Snímek natočený s loutkami velikosti zahradních trpaslíků je plný výbuchů a pouličních bitek. Team America, mezinárodní policejní formace, jejímž posláním je chránit globální stabilitu, zjišťuje, že mocichtivý diktátor zásobuje teroristy zbraněmi hromadného ničení. Hrdinové se proto vydávají na misi, která má zastrašit nepřátele a zachránit svět. Team America najímá herce z Broadwaye, jehož kariéra je na vzestupu, aby infiltroval do teroristické sítě. Gary Johnstone, jak se hrdina jmenuje, nejprve váhá, má-li obětovat svou hereckou dráhu, ale nakonec si uvědomuje, že je jeho morální povinností dát svůj talent do služeb pro vyšší cíle.

S pomocí vůdce Spottswooda a ostatních členů Teamu America Chrise, Sary, Lindy a Joea se Gary vplíží do skrýše dealerů se zbraněmi, kde zjistí, že teroristické spiknutí se již eskaluje. Na nebezpečné misi za záchranu Zeměkoule křižuje Team America celý svět od egyptských pyramid přes Panamský průplav a až do paláce šíleného, avšak o to nebezpečnějšího diktátora Kim-Jonga II.

V tomto snímku se objeví i "známé tváře" jako např. Alec Baldwin. Tvůrci si utahují i ze Seanna Penna a Tima Robbinse, ale stejně tak i z politiků všech směrů od stoupenců Bushe a irácké kampaně až po horlivé pacifisty. Film šokoval Ameriku i množstvím vulgarismů. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (600)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,TERORISTI NEUSTÁLE PLÁNUJÍ, JAK ZABÍT TEBE A VŠECHNY V TÝHLE SVOBODNÝ ZEMI. MY JSME JEDINÍ, KDO JIM STOJÍ V CESTĚ..…“ /// Loutková podívaná, kterou opravdu (ale opravdu) neberte vážně. Vysmívaj se tunám filmovýho národního patosu a s ironickým nadhledem přístupujou k řešení problémů ,,s čurákama“. Možná, že ty skeče ani nejsou legrační. Co já vím … (cha cha cha – tohle nech na nás!). Možná ona vrozená destrukčnost, se kterou při záchranných akcích zničí všechno vokolo, ani všechny ty zesměšněný hollywoodský loutkový hvězdy, někoho nepobaví. Ale to je stejný, jako že zmrdi nesnášej čuráky, protože s nima čuráci vyjebávají. Jenže čuráci vyjebávají i se sráčema, kteří na všechno serou… Prostě náhled na politiku a tenhle snímek není jednoduchej. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Vždycky mi ti 4 chlápci byli podezřelí. 2.) Ujíždím na loutkovým ,,péčku“. 3.) Chci vidět nejděsivější blijící scénu na světě. 4.) Thx za titule ,,g33w1z“ a ,,fridatom“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR *** AKCE ** NAPĚTÍ ne ()

RedAK 

všechny recenze uživatele

Milí přátelé, formou tohoto komentáře bych chtěl dát důrazně najevo svoji hlubokou nespokojenost s neadekvátním výrazivem, které je obsaženo v některých filmech. Uvědomme si, prosím, že vulgární mluva degraduje lingvistickou úroveň našich ratolestí, kteří jsou posléze kategoricky vymezovaní z kultivované společnosti. Disponují minimální slovní zásobou, kterou bohužel doplňují nepřípustnými výrazy, jsou sociálně neinteraktivní, nezáleží jim na vlastních ambicích, úspěchy svých vrstevníků považují za irelevantní. My se je snažíme změnit, snažíme se je od tohoto krutého a nemilosrdného světa držet dál a potom dítku z dobré vůle pustíme loutkovou komedii, aby si taky užilo trošku zábavy, když dnes nazvalo maminku píčou jen třikrát, ale to jsme přeci nemohli tušit, že mu při každém slovíčku "vole" budeme muset zacpávat jak čuráci uši. A ten malej zmrd pak na to, proč ho zase osahávám, že dnes už podruhé nechce a já mu musím kvůli tý rajcovní americký kurvě se sexy plastovou prdelí, dát před rypák svoji smradlavou po sraní nemytou hnátu, aby mu zase jako posledně ze ségry, nehoupl hore ten minikokot. A pak si tam nakráčí ten nagelovanej píčus a začne z rukávu sypat samý kundy a čuráky. To už musím toho incestního zmetka sešlehat páskem a poslat do pokoje za svým análně zneužívaným jezevčíkem. Je až k pláči, k jakým sprostým filmům se mohou naše milované děti dostat. STOP VULGARISMŮM! ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je ukrutná řežba, podle mě nápad udělat celovečerní film s loutkama je fakt geniální. Trey Parker a Matt Stone tohle prostě umí, už to mnohokrát dokázali v south parku, ale tady to ještě vylepšili. spousty parodujících a krvavých scén a když pak vlítnou do divadla a zmasakrujou Matt Damona, tak si nemůžu pomoct a musim dát 5* ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Kvalita podobných paródií, resp. komédií,ktoré na niečo odkazujú, závisí odm pomeru geniálnych, dobrých, priemerných, slabých a trápnych fórov. K tomu ich treba dať pokopy v zmysluplnom príbehu, ktorý má začiatok, prostriedok a koniec. Team Amerika tento príbeh ako- tak ponúka, s tými fórmi je to ale jedno cez druhé, takže sa dočkáme všetkých spomenutých. Ja by som aj príbeh lepšie prepracoval a nekombinoval v jednom filme paródiu na svetovú politiku s paródiou na filmy Michaela Baya. ()

Cival 

všechny recenze uživatele

Sračky, sračky, sračky. Opravdu průserová záležitost za velmi slabé dvě hvězdičky. Vesměs čtyři lehká zasmání nemohou zakrýt slabomyslnost "zábavné" šablony, která stojí jen na prchavém fóru loutek v Bruckheimerově filmu. Bohužel invence je na nule, ostrý smysl pro humor se za ta léta rozplynul (a k americké problematice nepadla žádná natolik zajímavá poznámka, která by existenci téhle břečky obhájila), takže Team America si vydobývá slávu scénářem, který by zvádl sepsat i průměrný divák dvou bruckheimerovek a pár nejprovařenějších kousků (takovejhle odkaz na Matrix či Kill Bill by vymyslel každej během deseti sekund a tím po hříchu autorská invence vrcholí). Jedna velká, zatraceně trapná a fatálně promarněná přílěžitost. A dokonce bych se - jako divák, který Bruckheimera zrovna nevyhledává - opovážil tvrdit, že jakýkoliv scénář z jeho produkce má kvalitnější kompozici a propracovanější tvar než-li paskvil, který Stone s parkerem prodávají světu jako kultovní artikl. Tetsuo tvrdí, že s dobrými titulky, průměrnou angličtinou a dobrou znalostí americké popkultury za 5*, já tvrdím, že s dobrými titulky, průměrnou angličtinou, dobrou znalostí americké popkultury a s většími nároky než jen na slaboduchý humor ne víc než za 2* - ironický podtext v trapném filmu není nic co by mě zvedalo ze sedadla :-) Fuck Stone, Fuck Parker, Fuck Ya, Team America! ()

Galerie (56)

Zajímavosti (39)

  • Gary řídí Halley Davidson na dálkové ovládání, běžně dostupný v amerických obchodech. (HellFire)
  • Garyho poprvé potkáme při vystoupení v muzikálu Lease, který je parodií na broadwayský muzikál Rent, ve kterém několik postav zápasí s nemocí AIDS. (HellFire)
  • 911 krát 2356 se rovná 2.146.316. (HellFire)

Související novinky

Steampunkoví Pythoni

Steampunkoví Pythoni

05.01.2011

Pokud o tom náhodou nevíte, Terrymu Gilliamovi se opět nepovedlo rozběhnout projekt The Man Who Killed Don Quijote – nesehnal na něj dost peněz. Čemu se tedy věnuje? Z pozice producenta a… (více)

Connelly & Bettany vs. plastelína

Connelly & Bettany vs. plastelína

16.06.2007

Staré, ale osvědčené pravidlo pro vytvoření originálního sci-fi anebo fantasy příběhu zní: Vymysli co největší šílenost a pak se ji snaž podat tak, aby ti to čtenář (resp. divák) sežral. O něco… (více)

Reklama

Reklama