Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jak najít a vyjádřit svoje pravé já? Na tuhle otázku zoufale hledají odpověď dva středoškoláci. A nečekaně se přitom sblíží. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (14)

Danqo 

všechny recenze uživatele

Vždy ma baví, keď homofobní debili pozerajú filmy s queer tematikou a potom nám tu všetkým hovoria, aký je svet skazený apod. Však ich nikto nenútil pozerať tie filmy. Mám už aj tu zopár tipov na latentných gayov, ktorí videli veľa gejských filmov a všade dali odpad a komentár, ako sa im to nepáčilo... ale keď sa mi niečo nepáči, tak si nepozriem celú kategóriu a nepôjdem o tom písať na čsfd, okej? A hodnotíme filmy alebo náš svetonázor? / Dobre, teraz môžem prejsť k samotnému hodnoteniu. Dôležitá téma (homofóbi, zhorte v pekle alebo kde chcete, nechám na vás), ale strašne lacno (televízne/netflixovo) spracovaná. Pozeral som to kvôli poľskému jazyku, ten tam bol, i jestem zadowolony. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Mladý stredoškolák (a nielen on) sa snaží nájsť svoju identitu, pri ktorom bojuje nielen so svojim okolitým svetom ale aj s tým vnútorným. Film ako taký je nevyrovnaný, najmä z pohľadu dynamiky, hereckých výkonov a dialógov. To, že filmy s takým odvážnejším (ale moderným) tónom prichádzajú z Poľska, by nás už nemalo prekvapiť. Osobné hodnotenie: 60% (**) ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Bracia polscy se poslední roky docela utrhly ze řetězu. Osobně jsem se musel k relativní spokojenosti pracně prokousat. Nejdřív jsem si na středoškolské chodby připadal až příliš starý a když se rozjela problematika sociálních pohlaví, jako bych cítil, že jsem úmyslně někam tlačen. Každou přibývající minutou jsem však byl víc a víc, do problému hledání vlastní identity, zabředával, až jsme nakonec já a Marta Karwowska dospěli k vzájemnému konsenzu. Tohle je prostě moderní téma a nejsem si zcela jist, zda jsou již na něj všichni potencionální diváci připraveni…..já nakonec asi byl. ()

l.enik.c 

všechny recenze uživatele

Název mě velmi navnadil. Ve světě fanfikcí se už nějaký ten čas pohybuji a vzhledem k tomu, že se nejedná o žádný nový fenomén, tak jsem zajásala, že na toto téma vznikl nějaký film. Ehm, proč se to tak jmeuje nevím, protože fanfikce tam Stejně jako je pro mě nepochopitelná ústřední dvojice. Já nemám nic proti transexuálům a na rozdíl od všech těch dalších genderových nesmyslů pro ně mám pochopení. Ale nepochopím, jak kluk, který o sobě říká, že je gay, se může zamilovat do holky, která se sice cítí být klukem, ale pořád je fyziologické holka. To už je i na mě moc. Dále i přijetí okolí a to vše okolo je podle mě jaksi nedůvěryhodné, i když se mi líbila postava otce hlavní hrdinky. Co je na tomto filmu tedy nejzajímavější je asi fakt, že se jedná o polský film. Ve svém žánru to asi není špatný počin, herci nebyli špatní, ale forma ani způsob natočení mi nesedlo a nemůžu tomu zapomenout falešné lákadlo v podobě názvu. ()

Athree 

všechny recenze uživatele

LGBT filmy mám rád, mnohdy jsou to opravdu kvalitní snímky. O tomhle počinu se to však říct nedá, celé to na mě působilo jako natočené "na sílu", jako kdyby: "vezmeme prachy a natočíme nějakou blbost". V tomhle filmu je vše špatně. Hvězdička jen za zmínku fyzického násilí, kterému je tato komunita poslední roky bohužel vystavena. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama