Reklama

Reklama

Animatrix: Dětský příběh

  • USA The Animatrix: Kid's Story (více)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Pre študenta Poppera sú najväčšími vzormi hackeri, menovite Neo a Trinity. Má problém s vnímaním reality a sužuje ho pocit, že so svetom naokolo "niečo nie je v poriadku." Jedného dňa sedí v škole, keď mu zazvoní mobil. Neo mu oznámi, že si poňho idú... (Avathar)

Recenze (83)

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Třetí nejlepší příběh Animatrixu. Moc pěkná atmosféra, fajn tajemná zápletka, ke konci navíc i krapet akčnější, agenti plus nějaké to školní prostředí a opět - zajímavý konec. Tohle se opravdu povedlo a já téměř nemám výhrad. Ty které mám, nebudu vyjmenovávat, nemělo by to totiž smysl. Příběhově je to vrcholová úroveň, animaci snad ani nemusím chválit. 93%, kvalitativně je to někde mezi Detektivním příběhem a Druhou renesancí. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Tak jako byl Neo obyčejný úředník (či co) je Popper obyčejným studentem. Ale po večerech pátrá po tom, proč jsou vlastně sny reálnější než když je vzhůru. A jestli vše okolo nemůže být jen snem. Až mu jednoho dne zazvoní telefon, a tajemný hlas mu sdělí, že by měl začít utíkat ... Už už jsem si chtěl stěžovat na hodně nepovedenou druhou polovinu Animatrixu, ale tento "dětský" příběh (aka Matrix v krátkém) mi vše vynahradil. Naprosto dokonalá zápletka (vždyť říkám, že je to takový malý Matrix) o sebe uvedomění .. prostě paráda. Rozhodně velmi stylové ukončení celého filmu... ()

Madadajo 

všechny recenze uživatele

Ať si kdo chce, říká, co chce, ale pro mě nelepší díl Animatrixu. Příběh je bez chybičky a animace pokřivených a nepevných kontur mě uchvátila 100% ()

vincent 

všechny recenze uživatele

Veľmi pekná animácia, jednoduchý a dobrý príbeh, ktorý nastopro pochopia len tí, ktorí majú odsledované všetky Matrixy. ()

Maynard. 

všechny recenze uživatele

Příběh malinko klopítá za svými předchůdci, ale jen trošku. Spíš bych zde vychválil animaci.... Rozdíly animovaného pozadí a pozadí hraného je téměř nerozeznatelné. Tím pozadím myslím jako pozadí a né jako pozadí... A do tohoto pozadí jsou vpuštěny kreslené postavy, které už se mi tolik nelíbí, ale to pozadím, to je jedna báseň. Tuším, že jediný happy end, no i když co je to v tomto případě happy end? Červená nebo modrá kulička? ()

Devilian 

všechny recenze uživatele

Tahle část Animatrixu se mi taky líbila. Zajímavé, velice propojené s původním Matrixem, tak jak to máme rádi. Vizuální stránka také velice zdařilá. K soundtracku není co dodat, namíchali mi tam všechno to, co miluju. ()

BluT 

všechny recenze uživatele

Animace při jízdě na skateboardu je nepřekonatelná. Top story. "They know you know. They're comin' for you." ()

rozbris 

všechny recenze uživatele

Student, který žije mimo realitu, najednou mu ve vyučování zazvoní telefon a řekne mu: "Jdou si pro tebe.." No a dál to znáte, útěk před agenty. Něco s Matrixem to společného má, ale trochu bych vylepšil kresbu, hodně tomu ubírá. ()

BlackTom 

všechny recenze uživatele

Brutálna vykrádačka prvého dielu, kde pán Anderson takmer ušiel agentom. Ale inak podarené, nebyť tých agentov, mohla to byť poriadna paranoja. ()

Bafo 

všechny recenze uživatele

Skveli dil... Proste supr animace, perfektni hudba ale predevsim nadherny pribeh o mladu... Jo taky sem stredoskolak... Vsichni tam zijem DETSKY PRIBEH... ()

Anderas 

všechny recenze uživatele

O čem je vlastně tahle povídka, odmyslíme-li si posledních pár vteřin? O prachobyčejném chlapci, který před někým jednoduše utíká. Závěr sice dá celku trochu jiný rozměr a děj Reloaded mírně dobarví, přece jen už nemůže zachránit jinak celkem nudnou podívanou na mladého studetíka, který se snaží uniknout agentům. ()

kwoky 

všechny recenze uživatele

Trochu šíleně, ale přesto působivě nakreslené. Hlavní je, že při pádu ze střechy vím, že to není konec, ale teprve začátek. Perfektní přesah do druhého Matrixu. ()

Rozjimatel 

všechny recenze uživatele

[4,5*]     Štvrtý diel rozmanitej a podmanivej zmesi krátkych filmov zo sveta Matrixu, nazvanej The Animatrix. Do oka okamžite udrie nezvyčajný a veľmi pôsobivý výtvarný štýl a ucho zase poteší výborná depresívne náladová hudba. Nezaostáva ani príbeh s príchuťou tajomna, odohrávajúci sa v akomsi snovom opare. ()

Yaan 

všechny recenze uživatele

V prvních pěti minutách jsem si říkal 'jo, tohle bude dobrý' - sen, nejistota, zajímavá animace. Těch pět minut nabilo film, a zbývajících deset dojížděl na setrvačnost... ()

Reklama

Reklama