Reklama

Reklama

Zrada

Velká Británie, 1983, 95 min

Obsahy(1)

Jedna svatba. Jeden zálet. Tak vzniká milostný trojúhelník tří lidí, kteří najednou nevědí, komu a čemu mohou věřit. Na Oscara nominované drama spisovatele Harolda Pintera nás přivádí doprostřed konfliktu manželského páru, v němž se žena dopustila nevěry s manželovým nejlepším přítelem. Situace už se nedá vrátit zpět a všichni zúčastnění musí hledat cestu, jak se s ní vypořádat. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

Ony 

všechny recenze uživatele

Pinterovu Zradu jsem viděla nedávno v Činoherním klubu a přes svou nezměrnou lásku k představitelům Jerryho a Roberta se musím přiznat, že mě to moc nebavilo. Oceňuji, že v Jonesově filmové verzi není vše tak důsledně zřejmé, dořečené a "doilustrované". Vlastně jsem s tím zpočátku měla problém – film na mě působil nečekaně konzervativně a nevýrazně. Ale stačilo se trochu zkoncentrovat a zvyknout si na to zvláštní herecké obsazení (hlavně na strašidelného Bena Kingsleyho). ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

David Hugh Jones je dost nevyrazny reziser, a tento film to len plne potvrdzuje.  Klasicka nudna podivana na temu manzelska nevera. Zucastneni herci nic moc, Jeremy Irons /Die Hard 3/ ani poriadne nevedel hrat.Nic moc dialogy sa odohravaju este v podpriemernych kulisach. No, mal som problem to dopozerat   . 50 % ()

xkupka07 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem ho kdysi dávno, šel jsem jen kolem televize a uviděl oblíbého Jeremy Ironse. Tak jsem si jen tak sednul, jen na chvíli. Stejně jsem zrovna něco někam nesl. O hodinu a půl později film skončil a já seděl přesně tak, jak jsem si sednul. Ještě jsem držel to něco vruce, protože jsem si přece sednul jen na chviličku. Nevím, co mě přesně dostalo(je to jednak celkem dávno), ale určitě musím chválit děj(pamatuji si ho téměř celý ikdyž jsem to viděl jednou) a herecke výkony(3 herci a ani nevím, kdo byl lepší, asi hlavní ženská postava ve finálni scéně). Být režisér, tak na ten film jsem hrdý. ()

Reklama

Reklama