Reklama

Reklama

Dva a půl chlapa - Série 7

(série)
USA, (2009–2010), 7 h 42 min (Minutáž: 21 min)

Hrají:

Charlie Sheen, Jon Cryer, Angus T. Jones, Conchata Ferrell, Holland Taylor, Melanie Lynskey, Marin Hinkle, Jane Lynch, Tinashe, Ingrid Rogers, David Mattey (více)
(další profese)

Epizody(22)

Recenze (4)

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V 7. sérii jsem zamilovala do Courtney Thorne-Smith a jejích Skořicových bulek. V sedmé byl ale také skvělý díl o tom, jak Chelsea ubytovala v domě na pláži svou kamarádku z koleje a společně s Charliem ji utěšovali, zatímco Chelsea i kamarádka měly ladící noční košilky... ()

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Závěr série je zatím to nejlepší, co mi seriál nabídl. Kadence humoru je skvělá a stále důležitější roli přebírá v seriálu Alan, na Sheenovi začíná být vidět, že není vše tak jako na začátku natáčení. ()

Galerie (114)

Zajímavosti (91)

  • V záverečných titulkoch je namiesto klasického "A Chuck Lorre Production" uvedené "A Marty Pepper Production." (Real Tom Hardy)
  • Scéna, v ktorej Evelyn (Holland Taylor) kričí na Alana (Jon Cryer) jeho menom, keď spieva "Jingle Bell Rocks", je odkazom na virtuálnu hudobnú kapelu the Chipmunks zo 60. rokov a rovnakú situáciu, do ktorej sa jeden z nich často dostával. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama