Reklama

Reklama

Dva a půl chlapa - Série 1

(série)
USA, (2003–2004), 8 h 23 min (Minutáž: 19–23 min)

Hrají:

Charlie Sheen, Jon Cryer, Angus T. Jones, Marin Hinkle, Melanie Lynskey, Holland Taylor, Kristin Bauer van Straten, Tom Wilson, Eugene Byrd, Jennifer Taylor (více)
(další profese)

Epizody(24)

Recenze (9)

Hillock 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Největším a jediným rušivým elementem dabované první série je hlas malého Jakea, který se k němu nehodí. Některá dabingová studia by si konečně měla uvědomit, že rozdíl tří čtyř let je u dětí zásadní. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První setkání s touhle "rodinkou" proběhlo trochu zvláštně. Některé díly byly skvělé, většinou jsem ale dostal jen průměrnou situační komedii s ne příliš přesvědčivými herci. Doufám, že první série byla pouze oťukávací a svých pověstí seriál dostane, ale první sezóna je mě tedy zanechala nepříjemnou pachuť vyvařených ponožek. ()

Dusty56 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Více než zdařilá první série. Všechno šlape, tak jak má. Charlie táhne většinu dílu, ale i Alan a Jake rozhodně nezaostávají. Nemluvě o dalších především jednoepizodových rolích, na které se buď pěkně kouká anebo přispívají jinak k seriálu. 90% ()

vecnaAmbra 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V slovenskom dabingu tejto sérii kazí dojem hlas malého Jaka, ktorý je trochu maznavý a nehodí sa k jeho náture. Našťastie v ďalších sériach ho predabovali tak, že mu sedel dokonale až do konca. Celkom prekvapí, že Charlie je síce povrchný, no vlastne taký dobrák ( v jednej časti otvorene povie, že mu na bratovi záleží, v ďalšej má obavy zo zraneného Jaka), neskôr sa prejavoval arogantnejšie, aj keď stále sa dá vytušiť, že pod povrchom je to pohoďák. ()

Reklama

Reklama