Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skladatel hudby k reklamám Charlie žije spokojeně život svobodného mládence v komfortním domě přímo u pláže v Malibu, a právě když si užívá s jednou ze svých četných známostí, objeví se u něj jeho mladší bratr Alan, kterého vyhodila jeho žena Judith. Druhého dne přivede Alan i Judith, aby si mohli pohovořit, a svěří zatím Charliemu syna Jakea. Charlie po počátečních rozpacích vezme Jakea s sebou na nákupy a zjistí pro něj překvapivou věc, že muž s dítětem má pro dívky zvláštní přitažlivost. (TV Nova)

(více)

Recenze (8)

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Charlieho rozšafný život starého mládenca v Malibu sa končí, keď sa mu do života pripletie jeho brat so synom a jeho manželskými problémami. problém je, že si synovca celkom zamiluje čo asi ani on sám nečakal. Prevedenie: Veľmi dobrý pilot s predstavením v podstate všetkých hlavných postáv (až na Bertu). Gagy v každej vete, pokrová partia a nenávidená matka. Všetky hlavné premisy použité... 95% ()

SmoldaMara 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Popis: Skladatel hudby k reklamám Charlie žije spokojeným životem svobodného mládence ve svém komfortním domě přímo u pláže v Malibu, a právě když si užívá s jednou ze svých četných známostí, objeví se u něj jeho mladší bratr Alan, kterého z domu vyhodila jeho žena Judith. Druhého dne přivede Alan i Judith, aby si mohli pohovořit, a svěří zatím Charliemu svého syna Jakea. Charlie po počátečních rozpacích vezme Jakea s sebou na nákupy a zjistí pro něj překvapivou věc, že muž s dítětem má pro dívky zvláštní přitažlivost. ()

HellFireFery 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vše musí nějak začít. Postava Alana je již od prvního dílu zcela zformována. Charlie Sheen se však ve své roli zatím hledá. V tomto díle je laskavý, milý sukničkář. Pravý Charlie se však projeví až za pár dílů. Přesto už zde se dá nalézt hned několik fórků (viz. hraní karet). ()

Reklama

Reklama