Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skladatel hudby k reklamám Charlie žije spokojeně život svobodného mládence v komfortním domě přímo u pláže v Malibu, a právě když si užívá s jednou ze svých četných známostí, objeví se u něj jeho mladší bratr Alan, kterého vyhodila jeho žena Judith. Druhého dne přivede Alan i Judith, aby si mohli pohovořit, a svěří zatím Charliemu syna Jakea. Charlie po počátečních rozpacích vezme Jakea s sebou na nákupy a zjistí pro něj překvapivou věc, že muž s dítětem má pro dívky zvláštní přitažlivost. (TV Nova)

(více)

Recenze (8)

SmoldaMara 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Popis: Skladatel hudby k reklamám Charlie žije spokojeným životem svobodného mládence ve svém komfortním domě přímo u pláže v Malibu, a právě když si užívá s jednou ze svých četných známostí, objeví se u něj jeho mladší bratr Alan, kterého z domu vyhodila jeho žena Judith. Druhého dne přivede Alan i Judith, aby si mohli pohovořit, a svěří zatím Charliemu svého syna Jakea. Charlie po počátečních rozpacích vezme Jakea s sebou na nákupy a zjistí pro něj překvapivou věc, že muž s dítětem má pro dívky zvláštní přitažlivost. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Charlieho rozšafný život starého mládenca v Malibu sa končí, keď sa mu do života pripletie jeho brat so synom a jeho manželskými problémami. problém je, že si synovca celkom zamiluje čo asi ani on sám nečakal. Prevedenie: Veľmi dobrý pilot s predstavením v podstate všetkých hlavných postáv (až na Bertu). Gagy v každej vete, pokrová partia a nenávidená matka. Všetky hlavné premisy použité... 95% ()

HellFireFery 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vše musí nějak začít. Postava Alana je již od prvního dílu zcela zformována. Charlie Sheen se však ve své roli zatím hledá. V tomto díle je laskavý, milý sukničkář. Pravý Charlie se však projeví až za pár dílů. Přesto už zde se dá nalézt hned několik fórků (viz. hraní karet). ()

Reklama

Reklama