Reklama

Reklama

Dva a půl chlapa - Série 1 (2003) (série)


Velcí létající bastardi (S01E02)

(epizoda)
  • USA Big Flappy Bastards

VOD (1)

Obsahy(1)

Alan se snaží urovnat vše s Judith, a tak ačkoliv bydlí u Charlieho, jezdí stále k ní a pomáhá jí s domácími pracemi. Charlie se tak musí postarat o Jakea, což mu činí značné problémy. (TV Nova)

Recenze (8)

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Alen živý nádej, že sa vráti k Judit ak jej bude robiť paholka. Charliemu je to na smiech ale musí riešiť väčšie problémy. Neposlušného synovca a kŕdeľ čajok v hosťovskej izbe. Prevedenie: Allenova zúfalosť a Charlieho zmäknutie sú dokonalými ťahúňmi druhej epizódy. 90% ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Alfred Hitchcock sa uškŕňa. Herecky opäť uveriteľné, Charlie najviac autentický. Humor výborný, výčitka ide len ku schématickosti postáv. Učebnicová ukážka toho, ako sa nechovať po rozchode. ()

SmoldaMara 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Popis: Alan Jakeovi zakáže televizi, video hry a počítač. Poprosí Charlieho, aby na něj dohlédl. Ten však místo, aby ho hlídal, začne hrát s Jakem ponožkový golf. Jake si díky tomu myslí, že si může dělat, co chce. Ale když pustí do svého pokoje hejno racků, tak dojde Charliemu trpělivost a snaží se získat respekt tím, že Jakea ignoruje. Alan se mezitím snaží dát dohromady manželství s Judith. Dojde k polibku, což vede Alana k tomu, že ho Judith pořád miluje, ale pravda je jinde. ()

Dusty56 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začátek s ponožkovým golfem parádní, pak tempo trošku opadne a zvedne se až s racky a telefonátem ohledně racků. Smích mi pak pokračoval i s Alanem na zahradě nebo ve "voliéře" a až do konce díl nepolevil. Škoda tak první poloviny dílu (nepočítám začátek), která je slabší. ()

Reklama

Reklama