Reklama

Reklama

Dva a půl chlapa - Série 1 (2003) (série)


Jeďte po Sunsetu, dokud nenarazíte na pekelnou bránu (S01E03)

(epizoda)
  • USA Go East on Sunset Until You Reach the Gates of Hell

Obsahy(1)

Charlie, Alan a Jake vyrážejí do Disneylandu, druhý den se však Jakeovi udělá špatně a chce domů za matkou. Alan to nese velmi těžce, a tak mu Charlie navrhne, aby zašli do baru a trochu se odreagovali. Po několika hodinách a posilněni alkoholem se nechají odvézt taxíkem ke své matce, aby jí řekli, že jim oběma zničila život. (TV Nova)

(více)

Recenze (5)

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Víkend s otcom Alanom nedopadne práve najlepšie, lebo Jake je chorý a pýta si mamu. Alan to pokladá za zlyhanie a Charlie ako príležitosť vyjsť si do baru. Opitý Alan ide konfrontovať Judit  a opitý Charlie zas svoju matku. Prevedenie: Charleiho neustále doberanie začína baviť. Odchod od matky na jednotku. 88% ()

SmoldaMara 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Popis: Alan a Jake se natrvalo přestěhovali k Charliemu. Se stěhováním pomáhá dokonce i Judith. Ale když Jake onemocní chce domu k matce. Alan si myslí, že ztratil jak Judith tak syna a jde s Charliem zapít smutek do baru. Poté v taxíku přemýšlejí, kde udělali chybu a díku taxikářovi zjistí, že za to může jejich matka a tak se rozhodnou, že za ní zajedou a všechno jí vyčtou. ()

Reklama

Reklama