Reklama

Reklama

Dva a půl chlapa - Série 1 (2003) (série)


Když nemůžu napsat jingle na čokoládu, půjdu spát (S01E04)

(epizoda)
  • USA If I Can't Write My Chocolate Song, I'm Going to Take a Nap

Obsahy(1)

Alan si nepadne do oka s Bertou, která kvůli němu odchází. Alan se tedy nabídne, že za ni převezme veškeré domácí práce, ale velmi brzy zjistí, že pracovat pro Charlieho není tak jednoduché, jak by se mohlo zdát. Rozhodne se tedy, že se půjde Bertě omluvit a přivede ji zpátky. Charlie musí dohlédnout, aby byl Jake včas připravený na večeři s Judith a jejími rodiči, a zároveň se snaží přesvědčit Rose, že by se od něj měla odpoutat a najít si nového přítele. (TV Nova)

(více)

Recenze (5)

SmoldaMara 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Popis: Charlieho hospodyně Berta dá výpověď, protože jeho bratr Alan má pořád nějaké připomínky k tomu, jak pracuje. Alan se cítí provinile a tak se snaží Bertu nahradit. Bohužel jeho plán ztroskotá na tom, že Charlie si pořád na něco stěžuje. Alanovi nezbude nic jiného, než přivést Bertu zpět. Charlie mezitím má připravit Jake na příchod jeho matky. Bohužel pro Charlieho se zdá, že to je nesplnitelný úkol. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Hospodina Berta opustí, Charlieho po tom ako ju Alan dehonestuje a komentuje jej prácu.  Alan ale jej miesto nevie zastúpiť lebo Charlie sa chová ako malé decko. Musí ju teda presvedčiť aby sa vrátila a použije na to to všetky prostriedky. Charlie sa zbližuje s Jakom. Prevedenie: Ak by tá Rose nebola taká pošahaná tak by išlo o ozaj krásnu a sexi reprezentantku ženského pokolenia. 89% ()

Reklama

Reklama