Reklama

Reklama

Dva a půl chlapa - Série 1 (2003) (série)


Určitě nechceš skončit s hrbem (S01E05)

(epizoda)
  • USA The Last Thing You Want Is to Wind Up with a Hump

VOD (1)

Obsahy(1)

Ačkoliv je Charlie po prohýřené noci v Las Vegas zralý do postele, přemůže se a vyráží s Jakem na fotbal. Tam se seznamuje s několika matkami Jakeových spoluhráčů a s jednou z nich si smluví schůzku. Alan mezitím vyráží k jiné matce kamaráda, ke Glorii, aby společně pracovali na fotbalovém magazínu, ale Gloriiny plány na večer jsou poněkud jiné. (TV Nova)

(více)

Recenze (7)

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Charlie sa po prehýrenej noci musí obetovať a ísť na Jakov Baseballový zápas. Nakoniec to neľutuje, lebo sa spozná s jednou krásnou mamičkou. Alana predchádza povesť o jeho rozvode a stane sa terčom záujmu hneď dvoch nadržaných matiek. Prevedenie: Charlie neschopný v emočnej rovine ide bomby. Alan a jeho akcia so ženami je tiež na výbornú.  Dávam jednu hviezdu naviac za východ do exteriéru. 91% ()

SmoldaMara 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Popis: Charlie se vrací z kocovinou brzy ráno domů. Místo aby šel spát, tak musí s Jakem na fotbal. Na fotbale pozná pěknou matku jednoho Jakeova spolužáka a domluví si s ní rande. Alana mezitím chtějí ulovit 2 matky dvou dětí. ()

Dusty56 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Možná prozatím nejlepší epizoda. Nejen že Charlie jako již tradičně válí, tak tentokrát i Alan využívá prostor naplno. A potěší i výkony hereček v rolích fotbalových matek. ()

Reklama

Reklama