Reklama

Reklama

Dva a půl chlapa - Série 1 (2003) (série)


Zkusil jsi zavolat někomu ze spolku čarodějnic? (S01E06)

(epizoda)
  • USA Did You Check with the Captain of the Flying Monkeys?

Obsahy(1)

Evelyn pozve Alana a Charlieho na večeři se svým novým partnerem Tommym. Bohužel pro Charlieho se ukáže, že Tommyho dcera Olivia je žena, s níž si Charlie několikrát vyšel, ale pak ji bez jakéhokoliv vysvětlení opustil. A přesně stejná situace nastane i ve vztahu Evelyn a Tommyho. Evelyn je z toho velmi smutná a Alan s Charliem se jí jako správní synové snaží zvednout náladu. (TV Nova)

(více)

Recenze (7)

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Charlie a Alan sú pozvaní k Evelyn na večeru a zoznámenie s nový priateľom, ktorý je tam aj s dcérou, ktorá evidentne Charlieho šarm už zažila. Evelinin vzťah končí a tá upadá do hlbokej depresie. Presunie sa preto do plážového domu svojho syna. Prevedenie: Doťahovanie sa s matkou patrí medzi čerešničky na torte tohto sitkomu a v tejto časti sme si ho užili neúrekom. V posledných minútach aj nie príliš obvyklý sentiment zo strany Charlieho. 91% ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Look, if I'm teaching the kid anything, it's honesty. I tell women up front I'm not looking for a long-term relationship. If they don't believe me or they're determined to change my mind, I have a right to avoid that conversation. And the phone company obviously agrees with me, otherwise they wouldn't have invented Caller ID." ()

SmoldaMara 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Popis: Charlie začal randit s další poněkud zvláštní ženou která se Alanovi vůbec nelíbí, protože má zřejmě špatný vliv na Jakea kterému se líbí její tetování. Jednou vezme Charlieho na zvláštní večírek po kterém Charlie ani ona nevylezou týden z ložnice. Na oba čeká "velké" překvapení když zjistí jak se k ní zachová jejich matka. ()

Dusty56 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oproti předešlým slabší epizoda (s výjimkou začátku, který byl skvělý), ale stále nadstandardní. Slabší možná proto, že čím více prostoru pro Evelyn, tak pro mě méně zábavné gagy a Charlie také nemá tolik prostoru, což je škoda. ()

Reklama

Reklama