Reklama

Reklama

Dva a půl chlapa - Série 1 (2003) (série)


Když skáčou na obě strany tak jsou umělý (S01E07)

(epizoda)
  • USA If They Do Go Either Way, They're Usually Fake

VOD (1)

Obsahy(1)

Jake dostane ve škole za úkol namalovat něco zajímavého, co může vidět doma. Nakreslí potetovaný zadek Charlieho přítelkyně, která surfuje a pak se vždy přijde k Charliemu osprchovat. Judith i Alan se obávají, jaké následky to může na Jakeovi zanechat, a snaží se Charliemu domluvit. Věci však dostávají nečekaný spád a situace se vyvíjí úplně jinak, než by kdokoliv očekával. (TV Nova)

(více)

Recenze (8)

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Jake nakreslí zadok miestnej surfistky, ktorá sa u Charlieho denne prezlieka. Allan si myslí, že má na Jaka zlý vplyv je to o to horšie lebo začína veľmi dobre vychádzať s jeho bývalou. To sa zas ale nepáči Charliemu, ktorý by ju rád dostal do postele. Prevedenie: Allanove akceptovanie neexistujúcej homosexuaity je výborné. 90% ()

SmoldaMara 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Popis: Jake nakreslí obrázek zadku Charlieho přítelkyně. To se Alanovi hodně nelíbí. Charlie mezitím radí Judith jak zvládnout situaci a k Charlieho překvapení k němu začne Judith chodit pro rady a zároveň se seznamuje s Charlieho přítelkyní a začínají spolu trávit čas. Alan začíná žárlit. ()

Reklama

Reklama