Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Charlie se dostane do velkých finančních problémů, což má za následek nutnost radikálně změnit dosavadní životní styl. Jediným východiskem by bylo požádat matku o půjčku, ale touto možností Charlie příliš nadšený není. (TV Nova)

Recenze (6)

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Charlie viac utráca ako zarába a to ho dovedie na kraj chudoby. Nemôže si dovoliť drahý alkohol ani dávať 300% sprepitné. Núdza ho dovedie až na prah matkinho domu ale s tým sa nevie vôbec zmieriť. Prevedenie: Okrem super hlášok sa mi javil najzábavnejší prednes účtovníka, ktorý mal policajnú pásku na dverách kancelárie. Opäť vynikajúci diel. 92% ()

SmoldaMara 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Popis: Charlie se dozví, že mu nefungují žádné kreditní karty. Od člověka, který mu dohlíží na finance se dozví, že jenom utrácí a nic si nešetří. Aby ušetřil, tak začne kupovat levné zboží, takže si nemůže dopřávat jeho oblíbené značky alkoholu, ale jenom obyčejné značky. Alan Charliemu navrhne, aby si půjčil od matky, ale to se mu moc nelíbí. Nakonec mu půjčí osoba od které to nečekal. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (9)

  • Když jsou Charlie (Charlie Sheen) a Alan (Jon Cryer) ve Stanově (Richard Lewis) kanceláři, položí Stan flašku a tužku na stůl. Když je však na odchodu, tužka i flaška v jednom záběru změní polohu. (Agita)
  • Alan (Jon Cryer) v tejto epizóde prikáže Charliemu (Charlie Sheen), aby vyhodil svojho účtovníka. V rôznych neskorších epizódach naprieč sériami je vidieť, že účty robí Charliemu Alan. (Real Tom Hardy)
  • Charlie (Charlie Sheen) s Jakeom (Angus T. Jones) sledujú zápas NFL medzi Green Bay Packers a Washington Redskins. Tieto tímy si síce proti sebe v roku 2004 zahrali, ale nie vo februári, kedy bola epizóda vysielaná, ale v októbri. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama