Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Charliemu napíše jeho dávná láska Jill, že by se s ním ráda setkala. Charlie se těší, ale při setkání utrpí šok, když zjistí, že si Jill nechala změnit pohlaví a nyní je z ní pohledný chlapík jménem Bill. Ještě větší šok čeká oba bratry, když se do Billa zakouká jejich matka Evelyn. (TV Nova)

Recenze (5)

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Charlie sa teší na stretnutie so svojou dávnou láskou, ktorá ho odkopla. Všetko sa ale zmení keď namiesto Jill príde do baru Bill. Aby toho nebolo málo, do Billa sa zahľadí Charlieho matka a pre ňu fakt, že Jill a Bill sú jedna a tá istá osoba bude dosť veľkým prekvapením. Prevdenie: Ako mi le chýba tá doba kedy sa z transrodových ľudí dala ešte robiť sranda v televízií. Seriál to navyše podáva celkom korektne a homor sa točí skôr okolo reakcií okolia. Ale dnes by to bolo zrejme tabu. 92% ()

SmoldaMara 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Popis: Charliemu zavolala stará přítelkyně Jill, že se s ním chce setkat. Charlie na Jill čeká v baru, ta však nedorazí. Charlie se ale seznámí s chlápkem Billem, který se ukáže jako Jill. Charlie je ze začátku v šoku, ale nakonec se s tím smíří, opije se a Bill ho odvede domů. Tam se pak Bill seznámí s Charlieho matkou a dají se dohromady, což se nelíbí Alanovi. Když Alan zjistí, kdo je Bill doopravdy tak se vyděsí ještě víc. Charlie řekne Billovi, že musí říct jeho matce pravdu. ()

Reklama

Reklama