Reklama

Reklama

Dva a půl chlapa - Série 1 (2003) (série)


Šatnu si pamatuju, tebe ne (S01E19)

(epizoda)
  • USA I Remember the Coatroom, I Just Don't Remember You

VOD (1)

Obsahy(1)

Jake slaví své jedenácté narozeniny a na oslavu se chystá mimo jiné i jeho teta Liz. Liz, Judithina sestra, nemá v rodině nejlepší pověst, protože se při svatební hostině Judith a Alana oddávala sexuálním radovánkám s Charliem. Judith má tedy celkem oprávněně obavy, jak jejich setkání dopadne. Situace se však vyvine poněkud neočekávaně. (TV Nova)

(více)

Recenze (5)

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Charliemu dôjde, že jeho synovec má za nedlho narodeniny a rozhodne sa mu usporiadať oslavu. To ale netuší, že príde aj jeho matka a Alanova ex s jej sesrou, ktorá si nepamätá Charlieho a ich spoločnú noc na Alanovej svadbe. Prevedenie: Najlepšie momenty seriálu sú Jakove hlody a prípady napadnutia Charlieho sexuality alebo jeho pozície miestneho Geroja. 90% ()

SmoldaMara 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Popis: Alan s Judith se domlouvají, kdo bude mít Jakea na který svátek. Charlie si uvědomí, že Jakeovi se blíží narozeniny a chce něco podniknout, ale jeho rodiče už vše připravili. V den Jakeovým narozenin se k Charliemu, Alanovi, Jakeovi a Judith připojují také Evelin a sestra Judith Liz, se kterou se Charlie vyspal na svatbě Alana a Judith. Liz celý den svádí Alana, ale to se nelíbí Judith. ()

Reklama

Reklama