Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Alanova právnička Laura pozve na jednání i Charlieho, protože se Judith snaží dostat Jakea do své péče, jelikož se domnívá, že pro něj není vhodné vyrůstat v jedné domácnosti s Charliem. Laura se s Charliem sblíží, ale uzavřou dohodu, že se o tom nesmí dozvědět Alan a že jejich vztah bude čistě na sexuální úrovni. Když se z této dohody snaží Charlie později vycouvat, odnese to Alan, kterému Laura při jednání s Judith způsobí značné problémy. (TV Nova)

(více)

Recenze (5)

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Alan platí nekresťanské peniaze za rozvodovú advokátku. Všetko ide ako po másle až do doby, kým sa charlei nezačne posteľovo angažovať s advokátkou a jej mladou asistentkou. Tento ťah môže Alana zrujnovať. Prevedenie: Toto je jedna z najlepších častí. Ponúka presne tie vtipy, ktoré by som od seriálu čakal a dá sa na nich dokonalo pobaviť. 99%  ()

SmoldaMara 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Popis: Alan má schůzku se svojí právničkou. Na schůzku musí i Charlie, aby probrali jak se chová před Jakem. Alanova právnička se Charliemu, ale líbí a tak ji začne balit. Ona dělá, že ji to nezajímá, ale nakonec pak stejně skončí u Charlieho v posteli. Oba se rozhodnou, že před Alanem nic neřeknou, protože je to neetické. Charliemu se to ale vymkne z rukou a Alan nakonec přijde o všechno. ()

Reklama

Reklama