Reklama

Reklama

Dva a půl chlapa - Série 1 (2003) (série)


Moje doktorka má plyšovou krávu (S01E22)

(epizoda)
  • USA My Doctor Has a Cow Puppet

VOD (1)

Obsahy(1)

Alan slíbí Judith, že bude s Jakem docházet na sezení k psycholožce, doktorce Freemanové. Alan začne být náměsíčný a Charlie se od matky dozví, že to může souviset s neuspokojivým sexuálním životem. Snaží se tedy Alanovi smluvit schůzku, kterou on však odmítá. Charlie si neví rady, a tak místo Jakea dovede k doktorce Freemanové Alana a požádá ji o pomoc. (TV Nova)

(více)

Recenze (6)

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Alan je námesačný, čo značne deprimuje jeho brata. Postupne zisťuje, že za to môže nahromadený hnev z rozvodu a aj z rúcajúceho sa života. Prevedenie: Opäť jedna z tých lepších častí kde vystupuje sarkastická terapeutka, ktorá to hrá dokonalo. Alan dostane do rúk zbraň a vybije si zlosť na bratovi. 90% ()

SmoldaMara 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Popis: Charlieho v noci probudí hluk. Jde se podívat co se děje a zjistí, že Alan je náměsíčný. Když se incident opakuje i následující noc, Charlie požádá o pomoc svoji matku. Ta mu řekne, že se to Alanovi dělo už v mládí a přestalo to, když si začal ulevovat. Charlie proto připraví v baru malé divadlo, aby si užil. Bohužel nic nejde podle plánu a tak musí jít s Alanem k psychologovy. ()

Zajímavosti (3)

  • V čase 1:33 je vidět, jak se pohne celá stěna, když do ní Charlie (Charlie Sheen) vrazí. (Duoscop)

Reklama

Reklama