Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jake zopakuje před matkou to, co říkal Charlie o ženách. Není divu, že Judith dospěje k závěru, že další Jakeův pobyt v Charlieho blízkosti je absolutně nevhodný. Sdělí Alanovi, že si Jakea může nadále brát na víkendy pouze pod podmínkou, že je nebudou trávit v Charlieho domě. Alan se pokusí situaci vyřešit, ale bezúspěšně. Na scénu musí přijít znalec žen Charlie, s jehož pomocí se vše vrátí do starých kolejí. (TV Nova)

(více)

Recenze (7)

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Let me tell you something, bunky. If you've got someone to clean your house and do your shopping, and you're getting some action on a regular basis, the only reason you need a wife is if you have some sick compulsion to give away half your stuff." ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Charlie použije svoju charizmu aby zapôsobil na ženský klub ex manželky svojho brata. Ten nechápe čo sa okolo neho deje ale vo finále musí byť bratovi zaviazaný. Prevedenie: Vtipná časť ktorá je na pomedzí grotesky a gagu. Pozerať sa na zúfalú Judit je celkom zaujímavé nakoľko je skoro vždy chladná a sebaistá. 90% ()

waits 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Žena: "Ty se nikdy neoženiš?" Jake: "Nechci přijít o polovinu majetku.". Dva a půl chlapa jsou jasně nejlepší, když v podstatě přehrávají obvyklé vztahové situace (partnerská komunikace, vztahy dětí s rodiči aj.) V tomhle dílu je výtečně konfrontována militantní skupina žen naštvaných na muže vs rozvedený otec, se závěrečným bonbonkem, kdy Charlieho kritizovaný životní styl slaví u oné skupiny naštvaných žen neočekávané úspěchy. ()

SmoldaMara 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Popis: Charlie řekne před Jakem něco, co pak Jake řekne před svojí matkou Judith. Když pak Alan jde vyzvednout Jakea, tak narazí na kamarádky Judith a ta mu sdělí, že si nepřeje, aby Jake trávil čas s Charliem. Charlie se proto rozhodne vyřešit situaci sám a jde si to vyříkat s Judith. Povede se mu ukrást Judith všechny kamarádky a ta aby je získala zpět, dovolí aby Jake zase chodil k Charliemu. ()

Reklama

Reklama