Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Charlie se prořekne před Alanem, že chodí pravidelně posedět s přáteli při skleničce whisky, ten se mu vysmívá, že jde o skupinovou terapii, ale chtěl by se jí taky zúčastnit. Charlie promluví s přáteli a domluví se, že Alan může přijít. Charlie se přiznává, že vlastně na svého bratra od jeho narození žárlí, protože ho připravil o jedináčkovská privilegia. Alan zas na Charlieho vytáhne své staré hořkosti z dětství, například to, jak se ho snažil vyměnit za podvodní svítilnu. Skupina nakonec Alana ze svého středu jako cizorodé těleso vyloučí, skončí přivázaný ke kandelábru. (TV Nova)

(více)

Recenze (5)

Tommassi3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Tak co, Alane ?? Půjdeš za náma nebo tě mám vytahat za ty tvý plandavý opičí uši ??" - "No tak, Alane !! Slyšíš, jak prosí ?!" ;) Výtečná epizoda s několika guest star s výtečným Seanem Pennem na čele.. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Charlie organizuje skupinovú terapiu ktorú ale on volá posedenie pri škótskej a cigarách. Všetko sa zmení, keď sa do tejto skupiny votrie Alan z jeho životnými problémami za ktoré evidentne do vysokej miery môže jeho brat. Prevedenie: Vzťah bratov je vyostrený ale Charlie z toho opäť vykľučkuje grandiózne a Alan s natiahnutými trenkami. 92% ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

It's not up to me. A friend is someone you choose. A brother is someone you get. There's no choice involved. Your dad just wakes you up in the night and says: "Your mom wasn't really fat and this isn't your room anymore." ()

Reklama

Reklama