Kamera:
Steven V. SilverHrají:
Charlie Sheen, Jon Cryer, Angus T. Jones, Mark Roberts, Conchata Ferrell, Holland Taylor, Melanie Lynskey, Marin Hinkle, Jane Lynch (více)Epizody(24)
Víkend v Bankoku se dvěma olympijskými gymnastkami (S03E01)
Lesbická milenka ředitelky Gallagherové (S03E02)
Odřená kolena a otisk zubů (S03E03)
Nezájem o kozy (S03E04)
Říkáme mu pan Malíček (S03E05)
Ahoj, pane Rohatý (S03E06)
Hezky spinkej, lízátko (S03E07)
Co umí moje Woodoo (S03E08)
Madam a její zvláštní přítel (S03E09)
Něco slaného a zkrouceného (S03E10)
Santova vesnička prokletých (S03E11)
Telepatie (S03E12)
Ponížení je nutné (S03E13)
Láska je divná věc (S03E14)
Bez masa to nejde (S03E15)
Divoké překvapení (S03E16)
Nebohý knírač (S03E17)
Poplivaný koláč (S03E18)
Ježkovy voči, to je kost (S03E19)
Navždy družička, nikdy oslík (S03E20)
A zápletka houstne (S03E21)
Velká párty (S03E22)
Dobré důvody (S03E23)
Problémy se svatbou (S03E24)
Třetí serie našla přesně ten stupen cynického humoru, který pohrdá korektním mainstreamem,ale přitom nepřekračuje míru. A v onom ryze machistickém humoru vymáchá ve zvýrazněném měřítku všechny základní situace, se kterými se může standardní nebohý muž setkat - od peněz, přes vztahy s matkou až po potíže se synem. A je až neuvěřitelné, jakou kadenci smrtelných gagů dokáží scénáristé přes Sheena a Cryera divákovi servírovat. ()
ALAN: "Incredible! I've been living here for two years and you still consider me a house-guest?" CHARLIE: "No, my house guests bring a bottle of wine and have sex with me." ()
Sice v průměru stále za 3, ale pocitově mě seriál začíná bavit čím dál tím více. Jakoby si seriál sedl a začal do mě pumpovat to nejlepší co dokáže. ()
100% ()
- Charlie v rozhovore povie, že Norma zjedla malé deti. Cloris Leachman (hrajúca Normu) bola čarodejnicou, ktorá chcela zjesť deti, vo filme Jeníček a Mařenka (1987). (Real Tom Hardy)
- Po zhlédnutí obrázku od Jakea (Angus T. Jones) pronese Charlie (Charlie Sheen) „prsatka Schmidtová“. V záběru ale vidíme, že má zavřenou pusu. (Duoscop)
- Alan a Norma v reštaurácii pijú drahé šampanské Dom Pérignon. (Real Tom Hardy)