Dva a půl chlapa - Série 3 (2005) (série)
Berta se nastěhuje jako host do domu a Charlie se pohádá s Alanem, který se chce za každou cenu odstěhovat. Matka mu sice říká, že by měl bratrovi být vděčný za to, co pro něj dělá, ale Alan si stále vede svou, dokud ho nedostatek peněz a tvrdá realita nepřesvědčí, že matka má vlastně pravdu. (TV Nova)
CHARLIE: "Don't be silly. You're like family." BERTA: "Yeah, well I've seen how you treat family." ()
Super díl jak vypudit Alana z domu.... ()
"Existujú isté hranice medzi zamestnávateľom a zamestnancom spočívajúce v ochrane spomínaného zamestnávateľa pred náhodným pohľadom na zamestnanca potĺkajúceho sa po byte v bombarďákoch" :) ()
"Ty mě srovnáváš s termity, Charlie ??" - "Ne !! Ti se dají vypudit !!" ;) ()
- Jake a Charlie boli v kine na filme so Salmou Hayek a Jake bol ohúrený z jej pŕs. V roku 2005 s ňou žiadny film v kine nebol, iba rok predtým – Po západe slnka (2004). Avšak film, v ktorom bolo jej pŕs pomerne dosť, vyšiel paradoxne o rok neskôr, a to v Sexi pištoľníčky. (Real Tom Hardy)
- Epizóda je exemplárnou ukážkou manipulatívnej stratégie "rozdeľuj a panuj" (divide and conquer). (Real Tom Hardy)
- Na obálke časopisu, ktorý Berta číta, je Courteney Cox. (Real Tom Hardy)