Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poté, co se Alan odstěhuje, užívá si Charlie plnými doušky mládeneckého života. Avšak manželství Alana a Kandi se rozpadá a zdá se, že Charlie si pohody dlouho neužije. (TV Nova)

Recenze (3)

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Charlie si užíva viac ako kedykoľvek pred tým, preto ho nepoteší informácia, že jeho brat sa opäť vracia k nemu do plážového bytu, lebo s ním jeho druhá žena tiež vypiekla. Prevedenie: Páči sa mi ako sa všetko vráti do zabehnutých koľají behom jedného doobedia. Ešte aj Jake vie, že už má prísť do Malibu. Proste super. 92% ()

Galerie (8)

Zajímavosti (4)

  • Nakoľko boli Alan (Jon Cryer) a Kandi (April Bowlby) zobratí menej ako polrok, nepotreboval by Alan rozvod, stačil by mu iba tzv. "annulment" (súdne rozhodnutie, ktoré vymaže manželstvo tým, že vyhlási manželstvo za neplatné). (Real Tom Hardy)
  • Když se Alan (Jon Cryer) ráno baví s Bertou (Conchata Ferrell) o jeho návratu k Charliemu (Charlie Sheen), tak řekne, že mu ani neotevřel a musel vlézt oknem. Na začátku epizody ale můžeme vidět, že přijde normálně dveřmi, a to ještě otevřenými kvůli probíhající párty. (Guilemot)

Reklama

Reklama