Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Alan se snaží prodat byt, který si pořídil se svou bývalou ženou Kandi, ale ta ho sexem vždycky přesvědčí, aby to nedělal. Charlie si přivede domů novou milenku Lydii, která se dostane do konfliktu s Bertou. (TV Nova)

Recenze (5)

Tommassi3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Ale v noci jsme si to užili, ne ?!" - "Jistě !! Užili !! Kterou ženu by nepotěšilo, když jí milenec usne v klíně, když jí opětuje laskavost !!" - "Tak proto se mi zdálo, že líbám Abrahama Lincolna !!" ;) ()

Dusty56 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Parádní epizoda. Charlie zjistil, co to je pračka. Berta vs Lydia byla také dobrá zápletka. Alan a Kandi také baví. A konec byl také parádní. Jedna z nejlepších epizod seriálu. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (4)

  • V čase 3:08, kdy se Charlie (Charlie Sheen) svléká a chystá se vlézt do sprchy, tak je možné si všimnout, že pod spodním prádlem má ještě jedno spodní prádlo. Jedná se o prádlo, které se používá za účelem natáčení „nahých“ scén a v záběrech by nemělo být vidět. (Skarface)
  • Epizóda si robí srandu z Charlieho (Charlie Sheen) neznalosti banálnych vecí, ako napríklad, že si myslel, že mu práčka môže na mobil dať vedieť, keď doperie. V dnešných časoch už pomerne bežná vec. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama