I'd Like to Start with the Cat
Joe BellaZvuk:
Charlie McDanielScénografie:
John Shaffner, Ann Shea (set dekoratér)Kostýmy:
Mary T. QuigleyObsah
Chelsea se domnívá, že její vztah s Charliem nikam nevede, protože vše, na čem je založen, je jen sex, televize a čínské jídlo, a tak se s ním rozejde. Nikdo by to nečekal, ale Charlie je jejich rozchodem skutečně otřesen, což se nejdříve snaží kompenzovat nadměrnou konzumací sladkostí, a když to nepomůže, pokusí se s Chelsea usmířit. Díky vlastní nešťastné formulaci se ale ocitne na terapii pro dvojice u doktorky Freemanové. Ačkoli jej Alan varoval, netuší, že následujících 50 minut bude patřit mezi nejhorší chvíle jeho života. Ve střetu mužského světa s neúprosnou logikou světa žen může jen prohrát.(TV Nova)
- Chelsea sa domnieva, že jej vzťah s Charliem nikam nevedie, pretože všetko, na čom je založený je sex, televízia a čínske jedlo. A tak sa s milencom rozíde. Nikto by to nečakal, ale Charlie je z ich rozchodu naozaj otrasený.(TV Markíza)
- přehled
- Charliemu (Charlie Sheen) se v některých záběrech mění poloha brčka v kávě bez toho, aniž by ho přemisťoval. (SONY_)
žádní fanoušci
Frantisek.Fu
65%(29.4.2018)
Tommassi3
"Díky bohu za párovou terapii !! Když jsem tam začal chodit, neměl jsem vůbec žádný problémy, a nakonec jsem skončil na tvým gauči.." ;)(18.10.2018)