James WiddoesKamera:
Mark DavisonHudba:
Dennis C. BrownHrají:
Jon Cryer, Conchata Ferrell, Holland Taylor, Melanie Lynskey, Marin Hinkle, Jane Lynch, Ashton Kutcher, Amber Tamblyn, Clark Duke, Sophie Guest, Kelly Sry (více)VOD (2)
Epizody(22)
Neteř (S11E01)
Myslím, že jsem spal s Lucille Ballovou (S11E02)
Neposvěcená hostie (S11E03)
Břink, břink, břink, tráva a drink (S11E04)
Alan Harper, utěšitel žen od roku 2003 (S11E05)
Spravedlnost v kalhotkách (S11E06)
Nějaká lesbická zombie (S11E07)
Pan Walden je mrtvý, já uklízím (S11E08)
Nehodový právník numero uno (S11E09)
Vodka, sodovka, mixér a smíchat (S11E10)
Taserem do dámských koulí (S11E11)
Baseball, kozy, kozy, baseball (S11E12)
Nejvyšší soud to pohnojil (S11E13)
Na tři prsty zelený (S11E14)
Prachy na taxík a lahvička penicilinu (S11E15)
Jak se zbavit Alana (S11E16)
Vítej doma, Jakeu (S11E17)
West Side Story (S11E18)
Lan mao shi zai wuding shang (S11E19)
Spousta lahůdek z malé Arménie (S11E20)
Zazpívej si s Mix-a-Lotem (S11E21)
Ó, WALD-E, to budou krásný časy (S11E22)
Námět a zápletka: 3/10 ... Vizuální stránka: 5/10 ... Soundtrack: 4/10 ... Didaktický potenciál: 3/10 ... Celkový dojem: 3/10. ()
Výborný! Všichni jakoby se utrhli z řetězu a seriál mi naservíroval parádní zábavu. Je až neskutečný jaký druhý dech seriál chytil. Dokonce budu tvrdit, že jedenáctka je nejlepší série seriálu. Kutcher se do toho vžil a obul, že je z něj regulérní bůh, co mě bavil od začátku do konce. Alan je sice už jen taková parodie sama sebe, ale ostatní postavy to nakoply do výšin, v čele s cameem Mily Kunis. ()
pomerne uz dost trapna seria a to malo epizod, ktore sa daju nazvat vydarenymi maju iba 2*. ()
Naštěstí 11. série se opět velmi vzpamatovala, protože Lynda Wonder Carter! A místo Charlieho tu máme Jenny, která ráda jódluje do jeskyněk. A Barryho a Jeffa Strongmana. ()
"Your father would've loved this night. We're all drunk, we're all high, and Alan's not here." ()
Photo © Columbia Broadcasting System
- Barry (Clark Duke) pronese větu: "Já bych rád voj*l Milu Kunis". Walden (Ashton Kutcher) odpoví: "To se nestane, Barry." Ve skutečnosti je Mila Kunis manželkou Ashtona Kutchera. (10milda)
- Když Jenny (Amber Tamblyn) řekne, že nemá tetování Freda Flintstona, tak tím odkazuje na seriál Flintstoneovi (od r. 1960). (Duoscop)