Dva a půl chlapa - Série 11 (2013) (série)
Scénář:
Lee AronsohnKamera:
Mark DavisonHudba:
Dennis C. BrownHrají:
Conchata Ferrell, Ashton Kutcher, Amber Tamblyn, Clark Duke, Jon Cryer, Sophie Guest, Mila Kunis, Kimberly Williams-Paisley, Brooke D'OrsayObsahy(1)
Kate odjede na služební cestu a k Waldenovi zabloudí náhodná turistka Vivian. Ten se do ní okamžitě zamiluje, a když se vrátí Kate, cítí se povinen jí to říct. Poté odjíždí k Vivianině tábořišti, ta ho ale posílá pryč. Walden se se smíšenými pocity vrací domů, kde na něj čeká jen Alan s Barrym. Alana zase nechala Gretchen, která prohlédla vylhanou existenci Jeffa Strongmana. (TV Nova)
(více)Recenze (2)
"Waldene, já se opravdu jen chtěla napít z tvojí hadice.." ;) ()
"Look, Walden, you're in love with being in love. You live like you're in a romantic comedy. You know who's gonna play you in the movie about your life? Julia Roberts." ()
- Vivian (Mila Kunis), do které se Walden (Ashton Kutcher) zamiluje a chce si jí vzít, si ve skutečném životě vzal. (Duoscop)
- Vivian (Mila Kunis) vyčte Waldenovi (Ashton Kutcher), že má stůl otočený směrem do domu na obraz moře, místo na skutečný za oknem a on odvětí, že v obou případech jde o Atlantik. Ve skutečnosti se ale z terasy dívá na Tichý oceán. (Guilemot)